Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 20 januari 2019
Leider Dames 2 overrompelt concurrent (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Voor de eerste keer dit seizoen speelde het Dames VSE2 team van Binnenland op vrijdagavond. Na afloop ging er stemmen op om dit tijdstip vaker aan te vragen want wat een spektakel kregen de toeschouwers in het eerste kwart te zien!

Tegenstander River Trotters stond voor deze wedstrijd op de derde plaats terwijl de thuisploeg de trotse koploper van de 1eklasse is. 

Coaches van Schaik en Kwak hadden de dames van Binnenland kennelijk de opdracht gegeven vol erop te gaan en River Trotters onder druk te zetten want de gasten wisten even niet meer waar zie het moesten zoeken.Werkelijk alles lukte, de gekste en meest onmogelijke ballen (Simone) gingen er in. De coach van de tegenstander vroeg natuurlijk een time-out aan om de ploeg te organiseren en de full court press van Binnenland te omzeilen. Veel hielp dit niet want ook de eerste wissels bij de thuisploeg deden direct mee op het sheet. Toen de rook was opgetrokken stond het 26-5. Na 6 minuten!

Wedstrijd gespeeld? Eigenlijk wel, al konden de gasten nog wel iets terug doen en het eerste kwart werd afgesloten met een duidelijke 29-15

De energie die werd gebracht door de ‘meiden van Petra en Martijn’ bleef ook hoog in de andere kwarten. Er werd echt als team gespeeld en we zagen de nodige ’laagvliegende Duifen’, ‘hongerige Lagendijkjes’, ‘bommetjes van Kim, Daan en Lois’ , ‘scorende Isissen’, ‘strijdende centers’ etc.  

De eindstand was 79-45

Het is erg leuk om naar dit team te kijken. Het is een groep met veel basketbal ervaring en een prima mix van jonge en wat oudere talenten. Ten opzichte van de laatste jaren is het spel wat gevarieerder geworden en moeilijker te bespelen, wellicht is dit de sleutel tot een mogelijk kampioenschap.

Maar eerst volgende week die lastige wedstrijd tegen De Dunkers uit Hilversum. Thuis werd hiervan in de slechtste wedstrijd van het seizoen verloren dus de dames hebben wat recht te zetten. Helaas spelen ze niet op vrijdagavond maar met de spirit en instelling van deze pot moet ook deze hobbel genomen kunnen worden. Succes!


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.