Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 21 januari 2019
Vetus Binnenland pas in laatste seconde langs Zwolle (Dames 20-1 Team)

Uitslagen en standen


Met een goed gevoel reisden de meiden van Vetus Binnenland V20 af naar Zwolle. Waar aanvankelijk werd gedacht dat winnen in Zwolle een zekerheid was bleek niets minder waar te zijn. In een wedstrijd die maar moeilijk op gang leek te komen, wisten de meiden van Zwolle het team van Vetus Binnenland V20 het vuur aan de schenen te leggen.

De eerste goed uitgespeelde aanval van de meiden van Vetus Binnenland V20 leek erop te wijzen dat de meiden scherp uit de startblokken zouden komen. Door goed druk te geven op de bal en hard te verdedigen werd de post van Zwolle goed geneutraliseerd, en gooide Zwolle redelijk wat turnovers. Aanvallend werd er goed samengespeeld waardoor continu de open vrouw werd gevonden. Maar dan moeten de schoten wel vallen en de lay-ups wel worden gescoord. Helaas wilden de ballen niet vallen, waarna er na 10 minuten spelen een achterstand van 18-11 op het bord stond.

Ook in het tweede en derde kwart hebben de meiden van Vetus Binnenland V20 moeite met het vinden van de basket. De Zwolse formatie heeft flink wat lengte en gooit de bucket goed dicht. Ze weten het aanvalsoffensief van de meiden van Vetus Binnenland V20 volledig aan het wankelen te krijgen, waardoor er beide kwarten weinig wordt gescoord. Door zelf redelijk te blijven verdedigen kan de schade beperkt blijven. Via kwartstanden van 7-5 en 14-9 blijft de schade beperkt en gaat de Barendrechtse formatie met een achterstand van 10 punten het laatste kwart in (37-27).

Het laatste kwart is het erop of eronder. De meiden worden nog eens flink toegesproken en zijn zelf geenszins van plan niet strijdend ten onder te gaan. Het kwart wordt goed gestart met een mooie 3-punter waardoor het gat nog maar 7 punten is. Flink veel druk zorgt voor een ontregeling in de aanval van de meiden uit Zwolle. Daar we zelf te weinig blijven scoren komen we echter maar met heel veel moeite dichterbij. Pas in de laatste minuut komen we voor het eerst sinds lange tijd op voorsprong (43-44). Zwolle vlucht een time-out in en bij de meiden van Vetus Binnenland V20 wordt het vizier op scherp gezet. Een sterk spelende Lea Romkes weet echter aanvallend een belangrijke rebound te pakken, waarna er bij Binnenland aan de noodrem getrokken moet worden. Twee vrije worpen zijn het resultaat, waarvan er 1 benut wordt. Met nog 7 seconden op de klok en een stand van 44-44 heeft Binnenland de bal. Er wordt aangevallen volgens afsrpaak. De bal naar Simone en hard 1-on-1 naar de basket. De bal gaat erin, en ineens lijkt de winst in zicht. De meiden van Zwolle krijgen echter nog 1 schotpoging met 1.3 seconden op de klok. Gelukkig zien we de bal langs de basket vliegen en staat er na 40 minuten een minimale winst van 44-46 op het bord. Het was geen goede wedstrijd van Vetus Binnenland V20, maar wel een hele leerzame.

Grote complimenten aan het jonge team van Zwolle!


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.