Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 22 januari 2019
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 slaat aanval op eerste plaats af (Jongens 16-1 Team)

Uitslagen en standen


De topper op tegen het op de tweede plaats staande Leiden leek op de voorhand lastig te gaan worden omdat de uitwedstrijd moeizaam was gewonnen. Nog zonder de geblesseerde Quinn Faase maar onder de ogen van sponsor Zeropackaging volgt een wat nerveuze start met veel missers maar Daan – and one -  opent de score en langzaam komt de Zeropackaging/Binnenland trein op gang.

Stef Erkelens wijst zijn team de weg met sterke drives naar de basket de weg en door goed reboundwerk van Kent Postema en Wouter Jansen krijgt Leiden geen kans onder het bord. Met 18-10 wordt de eerste periode afgesloten. Wouter Jansen, fraaie score onder het bord en Djayden Baas (schoten) zorgen voor een run naar 28-13 en dan komt de Docter (Daan) er overheen met 8 punten op rij en een niet te volgen “flipperkast” lay-up.

Bij rust al een riante voorsprong van 48-23. Coach Baan was toch niet tevreden over het samenspel en wilde wat meer scores onder de ring.

Het duo Stijn Visscher/Daan Docter verzorgden een onbeantwoorde 12-0 run en Leiden kraakte onder het aanvalsgeweld van Zeropackaging/Binnenland. Toen Raymond de Bruin een mooie “inlegger” scoorde uit een snelle fastbreak en de verdienstelijk debuterende Kane Paul zijn eerste punten scoorde was het “Leids verzet” helemaal gebroken (66-35 na 3 kwarten). Zeropackaging/Binnenland bleef scherp en begon het laatste kwart met een 10-0 run waarbij Kai van Wijngaarden zich goed liet gelden.

Kent Postema regeerde in de rebound en na een goed uitgevoerde combinatie van Kai naar Job Naaijer scoorde de laatste zijn eerste punten na zijn blessureleed. In de laatste minuten drukte Zeropackaging/Binnenland met “straaljager” Stef het gaspedaal nog even in en sloot het de wedstrijd overtuigend af met 96-45. Een keurige uitslag en de ongeslagen status blijf fier in stand. 

 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.