Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 23 januari 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 verslaat ook Almonte (Jongens 14-1 Team)

Uitslagen en standen


Na de prima overwinning van vorige week werd er terecht vol vertrouwen uitgekeken naar de wedstrijd tegen de nummer 8,  Almonte uit Eindhoven.

Al vooruitkijkend naar het volgende seizoen besluit coach Zefanya om de drie smaakmakers van MU12-1 (Tijmen van’t Holt, Robin de Groot en Job Groenendijk) in de selectie voor deze wedstrijd op te nemen.

Er wordt dus met 11 man gestart.

In de eerste periode schieten de jongens uit de startblokken. De concentratie is er en het samenspel is uitstekend. Rick van Erkel legt er binnen 6 minuten 10 punten in en het lijkt geen al te moeilijke middag te worden.

Dat komt goed uit want zo kunnen de bankspelers van MU12 mooi wat extra minuten maken.

Helaas blijkt na een score van Tijmen in het tweede kwart dat hij niet op het wedstrijdformulier is meegenomen en dus helemaal niet mag spelen. Vervelend natuurlijk, maar hij blijft het team supporten vanaf de bank en ziet dat er gerust wordt met een 44-23 voorsprong.

 

Na de rust blijven de jongens geconcentreerd spelen al valt het nivo in periode 3 wel wat terug. Luka Gavic en Rick blijven echter scoren en Almonte kan geen vuist meer maken.

Job weet met zijn 10 jaar zijn eerste punten (6) voor MU14 te scoren en vlak voor tijd brengt Yanick met de laatste score zijn totaal op 11 punten. Alweer een solide overwinning (83-53) van een team waarin de vooruitgang zichtbaar is.

Een mooi uitgangspunt voor de wedstrijd van volgende week in Voorburg tegen nummer 2, Cobra Nova.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.