Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 27 januari 2019
Overtuigende zege Vertom/Binnenland Heren 1 (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland Heren 1 heeft op overtuigende wijze naaste concurrent WBB Giants verslagen. De Barendrechters waren de eerste  helft oppermachtig. Al in de rust stonden de Barendrechters op een ruime voorsprong van 51-19. Door de 86-55 overwinning werden de punten mee naar Barendrecht genomen.

Vorige week speelden de Barendrechters een goede wedstrijd tegen de ongeslagen koploper BC Virtus. Helaas lukte het niet om aan het langste eind te trekken. Maar het team is er van overtuigd dat de komende weken de punten tegen de naaste concurrenten gepakt moeten worden. Afgelopen zaterdag stond de confrontatie tegen de eerste opponent – een uitwedstrijd tegen WBB Giants - op het programma. De opponent uit Bergen op Zoom speelt aanvallend veel 1-tegen-1, vanuit een compacte verdediging. In de eerste confrontatie werd helaas nipt na verlenging verloren van de Giants. De trainers Alex Schaap en Eric-Jan Van Ooijen hadden de uitwedstrijd uitgebreid voorbereid en een tactisch plan bedacht.

De startende 5 - Ronald Schouten, Jeroen Los, Jasper van den Adel, Jasper de Groot en Dolf de Graaf begonnen met een gesloten zone-verdediging. Vertom/Binnenland startte furieus. De plannen van Schaap en Van Ooijen werden perfect uitgevoerd. Binnen 2.07 stond een voorsprong van 12-1 op het scorebord. Geconcentreerd speelden de Barendrechters door. Dit resulteerde in een hoog percentage rake afstandsschoten. De 1e periode werd afgesloten met een voorsprong van 27-8. Het tweede periode bleef Vertom/Binnenland domineren.  De thuisploeg had geen antwoord op de Barendrechtse zone-verdediging. Hert hielp niet mee dat Giants-speler Davie van Terheijden uitviel door een ernstige blessure. Via 40-17 zocht Vertom/Binnenland de kleedkamer op met een ruime voorsprong van 51-19.

Na de pauze waren de ploegen meer aan elkaar gewaagd. De scheidsrechters Gorrissen en Van der Heijden hadden de handen vol aan het fysieke spel van beide teams. Dit resulteerde in veel persoonlijke fouten. Eerst center Roy Valk en later Bas den Hoedt konden met het maximaal aantal fouten naar de kant. De ruime voorsprong kwam niet meer in gevaar. Via een stand van 69-39 na 30 minuten behaalde Vertom/Binnenland de belangrijke punten binnen. Eindstand 86-55.

Alle Binnenlanders hadden een aandeel in de score. De scoreverdeling was als volgt: 
Ronald Schouten (26), Jeroen Los (23), Jasper van den Adel (8), Jasper de Groot (7), Boite Kuin (6),
Dolf de Graaf (5),  Bas den Hoedt (4), Job Hoogenboom (3) Niels Ritstier (2) en Roy Valk (2 punten)

Komende vrijdag speelt Vertom/Binnenland in de eigen sporthal de Driesprong tegen Attacus (Veghel). Opnieuw een kans om belangrijke punten te behalen. De wedstrijd begint om 20.30 uur.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.