Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 30 januari 2019
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 walst over Almonte (Jongens 16-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag stond een ritje naar Eindhoven op het programma. Tegenstander Almonte had zich volgens de coach na de eerdere forse nederlaag goed voorbereid voor de wedstrijd. Zeropackaging/Binnenland jongens U16 had ook een eigen plan en zette gelijk enorme druk op de spelverdeler. 

De snelle handjes van Daan Docter zorgden voor wat slimme steals en scores en bij een 8-0 run vluchtte Almonte in een time-out. De weer van een blessure herstelde Job Naaijer kwam scorend door en speelde op zijn verjaardag een puike wedstrijd en hij liet ook een aantal fraaie assists noteren. Almonte probeerde met fouten de Zeropackaging/Binnenland trein te stoppen en omdat de scheidsrechter veel door lieten gaan misten de Barendrechters een aantal pogingen onder het bord gemist. Captain Stef Erkelens buffelde zich met een aantal goeie drives door de verdediging van Almonte heen en na het eerste kwart was met 10-28 de toon duidelijk gezet. Stijn Visscher kwam, ondanks wat klappen op zijn armen, goed door met scores onder het bord en Wouter Jansen pakte op de middenlijn keer op keer een steal. Kent Postema scoorde 2 ballen inside en de scoremachine bleef gaan en de verdediging stond zo goed dat Almonte maar 3 punten wist te scoren in het kwart. Ruststand 13-59.

In de derde periode was het weer “bikkel” Stef Erkelens die met drives en een afstandsbom (lekkere 3 punter) zijn ploeg voorging. Raymond de Bruin liet in deze periode zien dat hij slim omging met zijn zware foutenlast en bovendien scoorde hij lekker op de fastbreak. Met schijnbewegingen (2 x faken) wisten Stijn en Wouter een slimme “And-One” te scoren. Stand na de derde kwart 19-83.

Ook in het vierde kwart bleef Zeropackaging/Binnenland uitstekend bij de les. Het werd een showvoorstelling met een hele fraaie “teardrop – floater” van de nuttig spelende Kai van Wijngaarden die zelfs de geblesseerde Quinn Faase van de bank deed opveren. Een beschaafde dunk van Stijn Visscher deed de basket schudden en daarna kwam de steeds brutaler spledende Djayden Baas met een aantal scores door. Stef Erkelens scoorde het honderdste punt en het slotakkoord was voor de steeds beter schietende Kent Postema. Hij werd een aantal malen vrijgespeeld door zijn teamgenoten om een driepunter los te laten. De talrijk aanwezige ouders vroegen zich af waarom hij bleef schieten maar hij voerde de opdracht van de coach keurig uit en plofte er een afstandskogel in die een explosie bij zijn medespelers teweeg bracht. Uiteraard werd hij daarna onder applaus naar de bank gehaald.

Zeropackaging/Binnenland jongens U16 schreef met 123-25 weer een overwinning bij en de coach was blij met het getoonde samenspel waarin elke speler zijn inbreng had. Mooie overwinning en op naar de volgende game.
 

Foto's door Jan-Willem Visscher >>>>>


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.