Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 5 februari 2019
Zeropackaging/Binnenland U16 dendert door BW met kater naar carnaval (Jongens 16-1 Team)

Uitslagen en standen


Foto reportage door Jan-Willem Visscher >>>>>

En weer pakte Zeropackaging/Binnenland uit met een monsterscore. Deze keer werd de Brabantse formatie van Blauw Wit op een forse nederlaag getrakteerd en die gaan alvast met een kater het carnaval in. Na de fotosessie voor de Jumbo-kaartjes kwam een gemotiveerd Zeropackaging/Binnenland heel fel uit de startblokken en overrompelde Blauw Wit met snelle aanvallen. Daan “the flying” Docter gooide de gashendel open en scoorde er flink op los. De zeer oplettend spelende Wouter Jansen pakte keer op keer de steals en ook de time-outs van Blauw Wit konden de Barendrechters niet stoppen. Een stand van 30-12 na 1 kwart was een prima start.

Job Naaijer kwam in het 2e kwart door met een paar mooie scores onder het bord en ook Jayden Baas ziet zich gelden. Ondanks de zone verdediging van de tegenstander bleef de scoremachine Zeropackaging/Binnenland op stoom. Met fraaie acties waren het Raymond de Bruin met een afstandsbom en de altijd goed reboundende Kent Postema die de score lieten oplopen naar 66-22 bij rust.

Na de pauze bleef Zeropackaging/Binnenland het hoge tempo hanteren en aanvoerder Stef Erkelens en invaller Kane Paul lieten nu de score snel oplopen. Kai van Wijngaarden zorgde ervoor dat de verdediging gesloten bleef en natuurlijk konden we een dunkje noteren van “Skyscraper” Stijn Visscher. Na 3 kwarten stond er al een grote voorsprong van 95-32 op het scorebord.

Een ontketend Zeropackaging/Binnenland verslapte in het vierde kwart geen enkel moment en Jayden Baas en Stijn Visscher liet een paar fraaie scores zien. Het passende slotakkoord was voor de veel scorende Stef Erkelens die met een paar seconden te gaan de bal naar de aanvalshelft liet rollen vervolgens oppakte en met een verre driepunter de eindscore op 124-36 bepaalde.

Volgende week zal de uitwedstrijd tegen het op de tweede plaats staande Weert ongetwijfeld een zware klus worden.  

Foto reportage door Jan-Willem Visscher >>>>>


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.