Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 6 februari 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 verplettert Blauw-Wit (Jongens 14-1 Team)

Uitslagen en standen


Blauw-Wit had een bijzonder slechte zaterdag in Barendrecht. Er was in de ochtend al zeer ruim verloren van MU16-1, tegen onze mannen van MU14-1 was het verschil ook gigantisch. Het werd maar liefst 118-30.

Er wordt zeer intensief en fel geopend tegen de Roosendaalse formatie. Morris van Herwijnen fungeert zoals wel vaker als motor van de ploeg en scoort in de eerste periode 9 punten, Tim Docter is sterk als altijd en scoort er zelfs 10.

Het lijkt een hele makkelijke middag te worden maar kan de ploeg de concentratie vasthouden en misschien zelfs, voor het eerst dit seizoen, de 100 punten passeren ?

Aan het eind van de eerste periode bepaalt Jelte Kuin met 4 punten de tussenstand op 37-5.

Coach Zefanya Lesnoesa heeft vandaag gekozen voor de U12 boys Robin de Groot, Tijmen van’t Holt en Job Groenendijk als bankspelers en het lijkt een uitgelezen wedstrijd voor deze jongens om zich te laten zien. Robin valt sterk in en weet zijn eerste punten in U14 te maken.

Blauw Wit is de weg kwijt, time-outs willen niet baten.

Wat ook opvalt is dat geoefende spelvormen resultaat opleveren, leuk om te zien en zagen we daar nou een glimlach op het gezicht van de coach ?

In de tweede periode scoren ook de andere U12 mannen hun punten, komt Yanick uiteraard weer aan zijn 3-punter en wordt er gerust met 58-17. De 100 is nog steeds in zicht.

Na de rust gaan de jongens verder waar ze gebleven zijn, ze weten knap de concentratie vast te houden en als ook Thijs Bakker aan het scoren slaat – 7 punten voor hem deze match – juicht het hele team mee.

En dan is het alleen nog wachten op het 100e punt. Even lijkt het erop alsof deze niet mag vallen maar als Morris hem er dan toch inschiet is het feest op veld en tribune. Zijn ouders – gierig als altijd – zullen een rondje moeten geven!

Volgende week naar Hoofddorp alwaar iets meer tegenstand verwacht wordt.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.