Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 12 februari 2019
Lely Binnenland VU16-1 probleemloos langs BOB VU16 (Meisjes 16-1 Team)

Uitslagen en standen


Het Binnenland VU16–1 team heeft een enthousiaste en vaste achterban , ook bij alle uitwedstrijden.

Het leuk ons daarom leuk om dit wedstrijdverslag ook een aantal van deze fanatieke supporters van ons team hun visie op de wedstrijd te laten geven.

Jurrien ( vader Milou #10 )

Vandaag is het weer zover, VU16-1 mag aantreden tegen BOB. Dit keer zonder de vertrouwde coaches Lisa en Bell maar met Sander en assistent Eva op de bank. De fans zijn weer in grote getalen naar de Carla de Liefde hal gekomen om deze kraker te aanschouwen. De warming up is vertrouwd en voor het publiek het door heeft is het startschot al gegeven. Wat daarop volgde ..... was genieten!
Een basketbalshow van Binnenland waarbij BOB het nakijken had. Alle meiden waren in vorm en wisselde elkaar mooi af. Een hecht team dat bereid is voor elkaar te werken en samen de tegenstander steeds goed onder druk zet. Een ruim voorsprong was al snel gemaakt. Het enige wapenfeit van BOB was de lange bal. Die dan soms ook werkte. Afijn de voorsprong was inmiddels zo groot dat die tactiek ruimschoots op tijd werd ondervangen. Mede dankzij goede verdedigende coaching vanaf de bank.
Al met al een dikverdiende overwinning voor Binnenland.
Complimenten voor de meiden, en de begeleiding!

Linda & Ramon ( ouders Kirsten #11 )

Zaterdag 9 februari, de uitwedstrijd tegen BOB, geen onbekende tegenstander. We zitten gezellig met alle andere trouwe supporters op de tribune en hebben zo gelachen om de professionele filmhouding van de cameravrouw.
Ondertussen liepen onze meiden al snel uit naar een voorsprong van 20 punten. Dat lag uiteraard aan het nieuwe en talentvolle coach duo,  Sander & Eva, en de sterk spelende dames. Het team was voor het eerst sinds lange tijd compleet in tenue en op het veld.
Onze meiden wisten goed druk te zetten en verrasten stuk voor stuk BOB  met mooie aanvalsacties en een oplopende score. Wel lieten ze zich af en toe na een score in de luren leggen door een lange bal op vrije speelsters van BOB. Maar gelukkig bleef de voorsprong groot genoeg zodat onze meiden een mooie overwinning van 33-77 mee naar huis nam. We hebben weer genoten en kijken uit naar de volgende wedstrijd!

Maurice ( vader Parlán #9 )

Onze meiden waren vol enthousiasme afgereisd naar BOB om daar te strijd aan te binden met onze regiogenoot. Onder leiding van een fris coachingsduo werd er warmgelopen en vervolgens begonnen aan de wedstrijd. De ouders waren in grote getalen op komen dagen om de meiden aan te moedigen.
De meiden gingen goed en fanatiek uit de startblokken om te zorgen dat de winst mee terug genomen zou worden naar Barendrecht. Er werd  goed aangevallen waarbij goed gecommuniceerd werd en de tijd genomen op een goede positie te kiezen voor een aanval. Hierdoor kwamen we op een voorsprong die eigenlijk de hele wedstrijd niet meer is afgegeven en alleen maar groter werd. De meiden hebben super gespeeld.

Hierbij is wel nog op te merken dat BOB veel lange ballen speelde waaruit regelmatig gescoord werd. Puntje van aandacht dames. Verder is er goed verdedigd en zijn er goede steals geweest, waaruit we veel kansen kregen en ook benutte. Verder is er nog winst te halen met het uitboksen van de tegenstander.  Goed was om te zien dat ze in de praktijk brachten waarop getraind is. Ga zo door meiden !

Zoals uit bovenstaande reacties blijkt ... was de uitwedstrijd tegen BOB geen probleem voor onze VU16–1 , mede door de inzet en tactische tips van Eva van Oosten , die deze keer als assistent-coach op de bank aanschoof ivm afwezigheid van coaches Lisa & Bell.

De fotografie en camerawerk was deze keer in de deskundige handen van Maaike ( moeder Marry #5 )

De scores :

Milou #1 : 7pt
Josca #4 : 14pt/P
Marry # 5 : /
Rochella #6 : 16pt/P
Saar #8 : 5pt
Parlan #9 : 2pt/2P
Kirsten #11 : 7pt/P
Rocherney #12 : 12pt/4P
Maya #14 : 14pt/P


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.