Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 15 februari 2019
Mea van Leeuwen Kanjer van de week bij 4Consult Dames 1 (Kanjer van de week .)


Kanjer van de week: Mea van Leeuwen

Zaterdag16 februari is onze kanjer, Mea, uitgenodigd de wedstrijd bij te wonen tussen 4Consult Dames 1 en Jolly Jumpers. Mea doet de naam kanjer eer aan. Zij is altijd op trainen, speelt altijd met volle inzet en zelfs als zij geblesseerd is, is zij altijd aanwezig.Sinds zij drie seizoenen geleden met buurmeisje, Eve, meeging voor een proeftraining wist zij gelijk dat basketbal haar sport was. Deze groep 8-leerling van basisschool de Driehoek komt uit voor V12-1 en is bankspeelster van V14. Zij traint drie keer in de week en mag op zondag deelnemen aan regiotrainingen.

Mea heeft sportieve zussen die dansen, maar zij is de enige in haar familie die besmet is met het basketbalvirus. Op trainen is zij de meest fanatieke van de ploeg. Haar enthousiasme gaat verder dan alleen trainen en spelen, wat zij heel leuk doet, maar zij is ook fanatiek supporter van 4Consult dames 1. Als het even kan wil zij voor de Orange Angels uitkomen en later basketballen op een College in Amerika.

Zij komt graag kijken in de hal bij V20 en 4Consult dames 1. Bij de dames is zij supporter van Gabriëlle van den Bosch, maar zij kijkt als fan ook over de landsgrenzen en heeft haar eigen fanclub opgericht voor de in Spanje spelende Natalie van den Adel. Mea oefent heel hard om net zo goed te worden als haar idolen.

Binnenlands wenst Mea een fantastische wedstrijd toe op de bank bij 4Consult Dames 1.


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus BC Vlissingen THUIS
23-03-2019 18:304Consult/Binnenland VSE 1 versus Lekdetec THUIS
23-03-2019 20:30


Afval Loont Saldo
770
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.