Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 18 februari 2019
Gehavend Vertom/Binnenland Heren 1 kan geen vuist maken (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland Heren 1 trad met een gehavende ploeg aan tegen Attacus. De jeugdige Barendrechtse ploeg had veel moeite met het goede, maar fysieke spel van de Brabanders. Na een gelijk opgaande 1e kwart werd de Vertom/Binnenland overvleugeld. Een ruime nederlaag van 91-53 was het gevolg.

Twee weken geleden won Vertom/Binnenland de thuiswedstrijd tegen Attacus. In de Driesprong werd ruim met 72-54 gewonnen. In de uitwedstrijd is het uitgangspunt voor de Barendrechters compleet anders. Vorige week tegen Den Dungk verstapte Bas den Hoedt zich en moest met een kniekwetsuur naar de kant. Power-forward Jasper van den Adel maakte afgelopen week op de training een verkeerde beweging en is door een forse enkelblessure niet inzetbaar. Daarnaast kon coach Alex Schaap ook geen beroep doen op center Roy van der Valk. Aan de selectie werd het 15-jarige talent Kent Postema toegevoegd.


Attacus en Vertom/Binnenland hielden elkaar vanaf de sprongbal in evenwicht. Schutter Ronald Schouten was direct belangrijk voor Binnenland. Hij scoorde de eerste 9 punten op rij. Net voor het einde van de eerste periode stond Vertom/Binnenland op een minieme voorsprong van 18-17. In de laatste minuut lieten de Barendrechters zich toch verrassen en werd het kwart met een 18-25 achterstand afgesloten. In periode twee was het verweer van Vertom/Binnenland gebroken. De scheidsrechters B de Wit en E.J von Burg lieten veel doorgaan. Dit was niet in het voordeel van de Vertom-ploeg. Het jonge Binnenland-team was niet in staat om tegen het fysiek sterke Attacus een vuist te maken. Attacus liep geleidelijk uit naar een grote voorsprong. Doordat de wedstrijd gespeld leek kon trainer/coach Schaap het 15-jarige talent Kent Postema laten debuteren. De Barendrechters zochten de kleedkamer op met een achterstand van 27-51. Via een ruime achterstand van 42-73 na 30 minuten werd een verdiende nederlaag geleden.

Eindstand 53-91.
Voor de thuisploeg was Ronald Schouten de productiefste speler met 23 punten. Ook Jeroen Los en Georgios Lingers (beide 10 punten) schoten zich in de dubbele cijfers.

Vertom/Binnenland heeft nu twee weken vrij af. Op zaterdag 9 maart wordt in de eigen sporthal de Driesprong gespeeld tegen het Tilburgse TSBV Pendragon.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.