Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 20 februari 2019
Kiwa/Binnenland MU14-1 heerst in Eindhoven (Jongens 14-1 Team)

Uitslagen en standen


In de laatste wedstrijd voor de voorjaarsvakantie werd er door het team afgereisd naar Almonte in Eindhoven.

Op papier een wedstrijd die weinig problemen op zou mogen leveren, maar na de uitglijder tegen Hoofddorp was het toch even de vraag hoe de jongens hier een vervolg aan zouden geven.

Er werd nogal haperend begonnen en Almonte werd het idee gegeven dat ze wel eens een kans zouden kunnen maken. Doordat ook het spel met regelmaat stil lag om de tafelaars live te trainen op werking van de apparatuur kwam er maar weinig vaart in het spel en leverde de full-court press nog niet het gewenste resultaat.

In het tweede kwart begint het echter te lopen, onze grote mannen krijgen ruim baan, Almonte’s verdediging heeft geen verweer. Luka Gavic, Yanick Valies en Ricky van Erkel (die ook uitstekend zijn vrije worpen neemt en 40 ! punten zal scoren) wanen zich in een speeltuin en zorgen voor een 60-31 voorsprong bij de rust.

Vanzelfsprekend is de tweede helft daarna ook geen probleem meer, al blijken sommige jongens zich toch weer teveel van de wijs te laten brengen door het pietluttige optreden van de scheidsrechters. Zo eindigen we een vrij eenvoudige wedstrijd toch weer met drie man op vijf fout. Doordat Tijmen van ‘t Holt, Job Groenendijk en Robin de Groot weer mee zijn gegaan vanuit MU12-1 levert dit geen personele problemen op en kan er met een zeer ruime 95-56 overwinning teruggereisd worden naar de Driesprong.


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.