Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 7 maart 2019
Eve Blagrove kanjer bij 4Consult Binnenland Dames 1 (Kanjer van de week .)


Zaterdag 9 maart is Eve Blagrove de kanjer van de week bij 4Consult-Binnenland Dames 1. Deze kanjer zag haar zusje Jade voorgaan als toenmalige mini van de week. Eve is vaste klant op de tribune bij haar zus, die inmiddels bij het CTO speelt, V20 van Binnenland en Dames 1. Zelft speelt zij in V12-1 en V14. Op zondag maakt zij deel uit van de regioselectie.

Eve kwam op basketbal, omdat zus Jade dat ook deed. Omdat zij in een jongensteam terechtkwam, is zij een jaartje gaan hockeyen, maar toen er eenmaal een meisjesteam in haar leeftijdsklasse was, kwam zij direct weer terug bij Binnenland. Als de coach belt of er iemand zin heeft om mee te doen aan techniektraining, extra trainen of een toernooi zegt Eve altijd: "JAAAAAAAA!" Zij behoort dan ook tot de harde kern van CBV Binnenland met maar één doel: basketballen.

Eve zit in groep 8 van OBS De Driehoek. Naast haar drukke sociale leven traint zij drie keer per week en ze zit vol ambitie om het Nederlands Team te halen en bij dames 1 te gaan spelen. Zij traint graag en leert graag nieuwe dingen die zij dan ook in de wedstrijd toe wil passen. Als dat lukt, is ze heel blij. Eve is fan van Gabriëlle en Lisa bij dames 1.

Binnenland wenst Eve een fantastische wedstrijd toe bij 4Consult Dames 1.


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus BC Vlissingen THUIS
23-03-2019 18:304Consult/Binnenland VSE 1 versus Lekdetec THUIS
23-03-2019 20:30


Afval Loont Saldo
770
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.