Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 7 maart 2019
Eve Blagrove kanjer bij 4Consult Binnenland Dames 1 (Kanjer van de week .)


Zaterdag 9 maart is Eve Blagrove de kanjer van de week bij 4Consult-Binnenland Dames 1. Deze kanjer zag haar zusje Jade voorgaan als toenmalige mini van de week. Eve is vaste klant op de tribune bij haar zus, die inmiddels bij het CTO speelt, V20 van Binnenland en Dames 1. Zelft speelt zij in V12-1 en V14. Op zondag maakt zij deel uit van de regioselectie.

Eve kwam op basketbal, omdat zus Jade dat ook deed. Omdat zij in een jongensteam terechtkwam, is zij een jaartje gaan hockeyen, maar toen er eenmaal een meisjesteam in haar leeftijdsklasse was, kwam zij direct weer terug bij Binnenland. Als de coach belt of er iemand zin heeft om mee te doen aan techniektraining, extra trainen of een toernooi zegt Eve altijd: "JAAAAAAAA!" Zij behoort dan ook tot de harde kern van CBV Binnenland met maar één doel: basketballen.

Eve zit in groep 8 van OBS De Driehoek. Naast haar drukke sociale leven traint zij drie keer per week en ze zit vol ambitie om het Nederlands Team te halen en bij dames 1 te gaan spelen. Zij traint graag en leert graag nieuwe dingen die zij dan ook in de wedstrijd toe wil passen. Als dat lukt, is ze heel blij. Eve is fan van Gabriëlle en Lisa bij dames 1.

Binnenland wenst Eve een fantastische wedstrijd toe bij 4Consult Dames 1.


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.