Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 8 maart 2019
Spaar clubtoppers bij Jumbo (Diversen .)


 

BARENDRECHT - Vanaf woensdag 20 maart kan iedereen sportplaatjes van Savosa, CBV Binnenland, CVV Spirit, KV Vitesse en ZPB sparen bij Jumbo Barendrecht Onderlangs en Jumbo Carnisselande.

In het weekend van 16 maart worden de verzamelalbums uitgedeeld onder de gefotografeerde leden. Vanaf 20 maart zijn de plaatjes verkrijgbaar in beide supermarkten. Filiaalmanagers Marco van Steenis (Carnisselande) en Yoeri Rombouts (Onderlangs) zijn apetrots.

Marco van Steenis: ,,Het is schitterend om samen met vijf mooie en actieve verenigingen een plaatjesactie van deze omvang op poten te zetten. Het is voor alle leden die op de foto zijn gegaan erg leuk zelf de held of heldin van een actie te zijn." Yoeri Rombouts vult aan: ,,We vonden dat we het gelijk goed moesten aanpakken. De vijf verzamelalbums, waarin de plaatjes ingeplakt kunnen worden, zijn in nauwe samenwerking met de clubs samengesteld. Ik merk dat het erg leeft bij de jeugd en de ouders. Al wekenlang vragen mensen wanneer het nu eens gaat beginnen." Eind 2018 en begin 2019 zijn bij de clubs tal van leden voor de lens van de fotograaf verschenen.

De plaatjes kunnen acht weken lang gespaard worden. Bij iedere vijftien euro aan boodschappen krijgt de klant een gratis setje. Men kan aangegeven voor welke club er gespaard wordt. Daarnaast zijn er gedurende de totale actieperiode producten in de actie waarbij extra setjes plaatjes te krijgen zijn. Ieder gefotografeerd lid ontvangt zijn/haar verzamelalbum gratis, waarbij het eigen plaatje op de cover pronkt. Opa's en oma's en overige fans kunnen een exemplaar bij één van de twee supermarkten aanschaffen.

Samen met Tomorrow, bureau voor marketing en sales services in Rotterdam, is het concept in productie genomen. Er zijn bijna een half miljoen plaatjes gedrukt, genoeg om de verzamelingen van alle spaarders compleet te maken. Voor wie dat toch niet lukt, wordt er na afloop een ruilbeurs georganiseerd


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.