Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 10 maart 2019
Vetus Binnenland V20 wint overtuigend van Almonte (Dames 20-1 Team)


Afgelopen vrijdagavond stond de kraker tussen Vetus Binnenland V20 en Almonte V20 op het programma. In de eerste wedstrijd tussen beide teams was het Vetus Binnenland V20 dat in een spannend slotakkoord aan het langste eind trok en de wedstrijd won met 1 punt verschil. Gebrand op een overtuigende winst was het Vetus Binnenland V20 dat goed uit de startblokken schoot en al in het eerste kwart de wedstrijd bepaald. Een dapper strijdend (maar gehavend) Almonte heeft geen antwoord op de felle verdediging van de Barendrechtse meiden en moet met lede ogen aanzien hoe Vetus Binnenland V20 voor het eerst dit seizoen de 100 punten grens aantikt. 

De start van de wedstrijd is duidelijk voor de meiden van Vetus Binnenland V20. Aanvallend wordt er mooi gecombineerd en verdedigend wordt er geen mm ruimte gegeven. De meiden van Almonte hebben geen antwoord op deze felle start, waardoor er na 10 minuten speeltijd een riante voorsprong van 22-5 op het bord staat. Het tweede kwart worden de verdedigende teugels enigszins gevierd. Almonte weet hier dankbaar gebruik van te maken en begint steeds brutaler te spelen. De basket wordt aangevallen en open schoten worden benut. Het is duidelijk dat bij een grote voorsprong de concentratie aan de Barendrechtse zijde langzaam wegebt. Er wordt te veel gekeken voor de individuele actie, waarbij de keuzes die gemaakt worden resulteren in moeilijke schoten of opties. Ondanks de 15 punten die we dit kwart tegen krijgen weten we er zelf 17 te scoren, waardoor de kleedkamers wordt opgezocht met een ruststand van 39-20.

Dat het beter moet de tweede helft is één ding wat zeker is. Ondanks een riante voorsprong moet er geconcentreerd gespeeld blijven worden en zijn er afspraken waar iedereen zich aan moet houden. Met de neuzen allemaal dezelfde kant op starten we het 3ekwart. Door een full-court press lopen we nog eens 23 punten verder uit. De meiden spelen met vertrouwen, vechten voor elkaar en stralen plezier uit op het veld. Via kwartstanden van 39-16 en 22-9 winnen de meiden van Vetus Binnenland V20 de wedstrijd met 101-45. Een goede wedstrijd waarin iedereen speelde met vertrouwen in zichzelf maar vooral ook met vertrouwen in het team. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Loon Lions op het programma. Met de intensiteit en het spel van deze wedstrijd beloofd dat zeker een leuke game te worden. 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.