Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 11 maart 2019
Kansloos verlies Vertom/Binnenland Heren 1 (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland Heren 1 bleek niet opgewassen te zijn tegen TSBV Pendragon. Door een zeer matige eerste helft (19-48) waren de Barendrechters kansloos. In de tweede helft was de wedstrijd meer in evenwicht, maar deed niets af aan de ruime nederlaag van 59-86.

Na een reces van 3 weken speelde Vertom/Binnenland Heren 1 een thuiswedstrijd tegen Pendragon. Op papier een tegenstander die in de eigen Driesprong verslagen kan worden. Het coach-duo Alex Schaap en Erik-Jan van Ooijen zag de selectie afgelopen week hard trainen en was positief gestemd. Zeker toen bleek dat de Tilburgse studenten slechts met 7 spelers naar Barendrecht waren afgereisd.
Helaas verdween het optimisme heel snel. Vertom/Binnenland was niet scherp. In de aanval werden de makkelijkste vrije kansen gemist, terwijl in de defensie te veel ruimte werd weg gegeven. Pendragon speelde frivool en maakte dankbaar gebruik van de geboden kansen. Met feilloze driepunters werd Vertom/Binnenland op grote achterstand gezet. Na de eerste periode was het verschil 9-23. Het jonge Binnenland-team was niet in staat om een vuist te maken Met een achterstand van 19-48 werd de kleedkamer opgezocht.
Met nieuw elan startte Binnenland de tweede helft. Routinier Jasper de Groot zette met een driepunter direct de toon. Pendragon was niet onder de indruk en antwoorde ook met twee 3-punters op rij. Wat Vertom/Binnenland ook probeerde het verschil bleef rond de 30 punten. Van leidsman Schaap mocht het 15-jarige talent Kent Postema in een thuiswedstrijd de eerste minuten maken in de Barendrechtse hoofdmacht. Via 40-68 na 30 minuten werd een verdiende nederlaag geleden. Eindstand 59-86.
Voor de thuisploeg waren Ronald Schouten (15 punten, Georgios Lingers en Niels Ritstier (beiden 12 punten) de productiefste spelers.
De komende twee weken zijn cruciaal voor Vertom/Binnenland. Op het programma staan twee teams Blauw-Wit en Vlissingen, die beiden onder Vertom/Binnenland op de ranglijst staan. Een overwinning is dan ook noodzakelijk.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.