Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 18 maart 2019
Spaaralbums af te halen in de Tipp-Inn (Bestuur .)


Eindelijk is het dan zo ver. Vanaf woensdag 20 maart ontvangen klanten van Jumbo Barendrecht bij € 15,-* aan boodschappen een setje met CBV Binnenland-sportplaatjes gratis. Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.

Sparen en bewaren in het unieke CBV Binnenland-verzamelalbum.

Alle 367 sportplaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal voor CBV Binnenland ontworpen sportplaatjes verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een gratis verzamelalbum verstrekt!

Deze gratis albums worden vanaf zaterdag 16 maart via de leiders op de vereniging verspreid. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je vliegend van start kan gaan met het sparen van alle plaatjes van CBV Binnenland. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij Jumbo Barendrecht.

Teamleiders/coaches kunnen de albums zaterdag vanaf 16:00 uur ophalen in de Tipp-Inn, je kunt natuurlijk ook gewoon met je hele team langskomen.

Om zeker te zijn dat er geen albums verloren gaan (ieder album is uniek en gemaakt voor een bepaald lid) gaan we alleen albums verstrekken aan de train(st)er/begeleid(st)er.

Namens het bestuur van CBV Binnenland en Jumbo Barendrecht, veel spaarplezier toegewenst!


Next Games
Vertom/Binnenland H1


4Consult/Binnenland VSE 1

Afval Loont Saldo
830
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.