Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 24 maart 2019
V12-1 uit tegen The Hurricanes X12-1 (Meisjes 12-1 Team)


V12-1 speelt een goede wedstrijd uit bij The Hurricanes, maar mist te veel open schoten en moet het verlies incasseren: 49-37. Om 9.00 uur treedt V12-1 aan in Spijkenisse om te kijken of het verlies van de thuiswedstrijd met 6 punten gerevancheerd kan worden.

Eve, Mea, Nina, Sophie en Quinte openen kwart 1 gevolgd door Justina, Eve, Mexx, Chloë en Jasmijn in kwart 2, maar het vroege tijdstip speelt de meisjes parten, zij zijn niet wakker en zien Hurricanes aan zich voorbij gaan met 8-1 respectievelijk 14-3. Het is een achterstand die in kwart 3 en 4 gelukkig wat weggepoetst kan worden naar een ruststand van 23-17. 

Ondanks het oefenen op trainen met inhalen van man en bal zonder daarbij p's te maken, lopen de meisjes te vaak tegen een persoonlijke fout op. Deze wedstrijd weet Hurricanes de vrije worpen wel te verzilveren, waar de Barendrechtse meisjes dat niet doen. 

In de rust leggen coaches Judith en Annemarie nogmaals uit dat de sleutel naar succes in het verdedigen gevonden moet worden samen met het veroveren van de rebound. De uitstekend spelende Peppe bij Hurricanes weet namelijk met 21 punten de verdediging van de Bikkels veel te makkelijk te passeren. Zijn lengteoverwicht zorgt erook voor dat hij veel rebounds pakt. 

Toch gaat het na rust duidelijk beter met V12. Mea mikt van afstand een loepzuivere driepunter, Sophie en Justina weten één uit twee vrije worpen te maken, maar als Eve, Quinte en nogmaals Eve de vrije worpen missen weet Peppe wel te profiteren en zet 33-22 op het bord. Eve moet helaas met een spierscheurtje het veld verlaten en Mea neemt haar plaats in. Er wordt goed gezocht naar mogelijkheden om naar het bord te gaan. Justina probeert ook met passeerbewegingen erlangs te gaan, Nina doet een aantal goede schotpogingen en er worden aanvalsrebounds omhoog gegooid. Helaas wil de bal er niet in. De opties zijn er wel en het is zeker dat met volharding en oefenen op trainen er een moment komt, dat ook deze goede pogingen erin zullen gaan. 

Sophie, Jasmijn, Mea en Justina zien hun inspanningen beloond met een rake lay up en de wedstrijd wordt, zoals alle andere wedstrijden die gespeeld zijn, weer spannend: 35-32. In periode 8 kunnen Nina en Quinte nog een keer scoren, Nina maakt een mooi schot en Quinte met een mooie linker lay up, maar Peppe kan niet afgestopt worden. Hij zorgt er eigenhandig voor dat The Hurrianes uit kunnen lopen naar 49-37, een achterstand die helaas niet meer goed gemaakt kan worden. 

Scores: Jasmijn: 6; Nina: 3; Sophie: 5; Eve: 7; Mea: 9; Quinte: 4; Justina: 3
30 maart, 12.00 uur V12-1 vs Bouncers, laatste thuiswedstrijd van het seizoen, publiek meer dan welkom.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.