Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 25 maart 2019
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 KAMPIOEN (Jongens 16-1 Team)

Uitslagen en standen


Foto's >>>>>>

Zaterdag stond de wedstrijd voor het officiële kampioenschap op het programma.

Tegenstander in Rosmalen was het laag geklasseerde The Black Eagles. In de eerste periode klapte de Zeropackaging/Binnenland formatie er gelijk op en bij 10-2 vluchtte Black Eagles al in een time-out. Snel rondspelen van de bal was de boodschap van coach Ron Baan en dat werd goed uitgevoerd. Goeie drives en lay-ups van Daan Docter en krachtig spel van Stijn Visscher onder het bord deden de score snel oplopen. Een aantal uitgespeelde fast breaks van Wouter Jansen brachten de stand na de eerste periode op 38-17. De coach was echter niet tevreden over de verdediging want de tegenstander kon veel te makkelijk “drietjes” scoren.

Periode 2 leverde een ander speelbeeld op. Verdedigend werd heel weinig weggegeven en aanvallend waren het nu aanvoerder Stef Erkelens, met mooie acties naar de basket, en Kent Postema, schoten en aanvallende rebounds, die de score verder lieten oplopen. Kai van Wijngaarden deed vervolgens ook een duit in het zakje met een mooi powermove naar de basket. Stand bij rust 60-24.

Na de pauze hield Zeropackaging/Binnenland de vaart in het spel. Scores van Quinn Faase en een lekker schotje van Djayden Baas brachten de Barendrechters weer in een flow. Een score van Raymond de Bruin gevolgd door een spetterende knetterdunk van skyscraper Stijn Visscher lieten de score heel snel oplopen naar 96-37.

De laatste periode was er eentje van gebrek aan concentratie en Zeropackaging/Binnenland liet The Black Eagles veel te makkelijk over de base-line lopen. Gevolg waren een aantal schoten en scores die veel te makkelijk werden weggegeven. Job Naaijer wist met slimme passes en scores de verdediging van The Black Eagles te verschalken en zo werd de 4e periode met een klein verschil, 22-18, afgesloten.

De mooie eindscore van 117-55 was ruim voldoende om het kampioenschap binnen te halen.

Slechts 1 nederlaag, na verlenging, en een gemiddelde score van 100 punten staan op het conto van de jongens en dat is een dik compliment voor het gehele team. 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.