Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 26 maart 2019
Helaas geen dubbelslag voor Vetus Binnenland V20 (Dames 20-1 Team)

Uitslagen en standen


Afgelopen weekend was het weer zo ver, de meiden van Vetus Binnenland V20 hadden een zware klus op het programma staan: twee wedstrijden in minder dan 24 uur spelen. Door het wegvallen van zowel Anique als Eva (beide i.v.m. blessures) en een belangrijke wedstrijden van zowel de V18 als VSE1 stond Vetus Binnenland V20 voor een zware klus.

Het drukke weekend startte op vrijdagavond in de Driepsrong waar Cangeroes V20 de eerste tegenstander was. Op papier zou het geen moeilijke wedstrijd moeten worden en was het voornamelijk de bedoeling iedereen door te wisselen met oog op de wedstrijd van zaterdag. Echter was het belangrijk dat de meiden van Cangeroes niet zomaar onderschat zouden worden. Na een redelijke start (22-13 in het eerste kwart) was het Vetus Binnenland V20 die  de wedstrijd in het tweede kwart volledig naar zich toe trok. Een felle press leverde veel balwinst op en vanaf de driepuntslijn werd het licht uitgeschoten. In 10 minuten tijd lieten de meiden van Vetus Binnenland V20 zich maar liefst 29 punten aantekenen en wisten ze maar 3 punten tegen te krijgen. Met een ruststand van 51-16 was het duidelijk dat de wedstrijd was gespeeld. Na een ietwat rommelige tweede helft werd de wedstrijd via kwartstanden van 21- 6 en 21-14 overtuigend gewonnen. Een positief gevoel dat zeker meegenomen moest worden naar de volgende dag, daar we met een beperkte selectie moesten aantreden tegen de Orange Angels Academy.

Dat de selectie nog verder uitgedund werd op zaterdag was een fikse tegenvaller. Met het wegvallen van Joska (blessure na wedstrijd V18) en Chermensa (spelen met VSE1) waren er ineens nog maar 7 ‘fitte’ meiden over voor de wedstrijd tegen OAA. Gelukkig was Genicyn (V18) bereid met ons mee te gaan, zodat we met 8 meiden konden aantreden tegen 12 fitte meiden van OAA. Ondanks de vermoeidheid waren het de meiden van Vetus Binnenland V20 die de eerste helft brutaal naar zich toe trokken. De basket werd goed aangevallen en verdedigend nam ieder haar verantwoordelijkheid. In de laatste paar minuten van het tweede kwart weten de meiden zelfs uit te lopen naar een 23-37 voorsprong. Een laatste inhaalslag vlak voor rust brengt de twee ploegen weer dichterbij, waardoor we met een voorsprong van 4 punten de kleedkamer opzoeken (33-37). Ondanks dat de meiden gewaarschuwd zijn voor een nog fellere verdediging van de OAA en een nog hoger tempo de tweede helft slaat de vermoeidheid toe. Goed uitgespeelde aanvallen resulteren steeds net niet in scores. De Amsterdamse formatie gooit de gaskraan open en maakt hier dankbaar misbruik van. Binnen no-time kijken de meiden van Vetus Binnenland V20 tegen een achterstand aan van 16 punten en is de wedstrijd gespeeld. Ondanks een eindstand van 82-63 in het voordeel van OAA kan er positief teruggekeken worden op een sterke eerste helft van de meiden van Vetus Binnenland V20 waarin ze de Amsterdamse meiden het vuur aan de schenen hebben gelegd.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.