Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 1 april 2019
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 wint laatste home-game (Jongens 16-1 Team)

Uitslagen en standen


 

Met de steun van een volle tribune ouders en andere belangstellenden begon Zeropackaging/Binnenland op een mooie manier de wedstrijd. Kent Postema won de sprongbal en tikte de bal naar Stijn Visscher. Deze springboon jumpte richting plafond en plofte de bal met een knal door de ring. De scheidsrechters waren kennelijk zo verrast dat ze om onduidelijke reden de wedstrijd even stopzetten. Leiden was kennelijk wel geschrokken van dit geweld dat Zeropackaging/Binnenland al snel een gat van 8 punten kon slaan. Leiden wilde het de Barendrechters lastig maken door de hele wedstrijd een zone-verdediging te spelen en daar had de thuisploeg toch wel wat problemen mee. Leiden wist ook de zone-press een aantal keren te omzeilen en kwam weer terug in de wedstrijd. Schoten van Daan Docter, Wouter Jansen en Raymond de Bruin hielden Zeropackaging/Binnenland wel op voorsprong en een drietje van Quinn Faase gaf de ruststand toch nog een geruststellende voorsprong van 9 punten.

In de rust werd nog eens benadrukt dat er sneller moest worden rondgespeeld en met wat meer geduld moest worden aangevallen. Als dat werd uitgevoerd konden Job Naaijer en Kai van Wijngaarden onder het bord weer domineren. Door het slecht uitboxen in de rebound kreeg Leiden veel te veel aanvallende rebounds en kon dan ook redelijk bijblijven. Daarna kregen we even een hele sterke fase met een felle verdediging en captain Stef Erkelens en Daan Docter zorgden voor de nodige punten. Toen ook Djayden Baas met een mooie onderschepping en een aantal afstandsschoten zijn stempel op de wedstrijd drukte liep Zeropackaging/Binnenland al snel uit naar een voorsprong van 18 punten. Leiden zette nog aan voor een slotoffensief en bij Zeropackaging/Binnenland was de concentratie even weg. De voorsprong kwam natuurlijk niet meer in gevaar en met 81-71 werd ook de nummer 2 van de ranglijst op 8 punten  gezet.

Een keurige prestatie en na afloop was er een mooie afsluiting met een woord van de voorzitter, medailles en natuurlijk de kampioensbokaal!

Zaterdag nog een laatste wedstrijd in Eindhoven en dan volgt in april nog een afsluitend toernooi in Berlijn waar de jongens internationaal aan de bak moeten.    


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.