Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 1 april 2019
v12-1 wint van Bouncers op pure klasse (Meisjes 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag, 30 maart speelt V12-1 tegen Bouncers. De uitwedstrijd was eerder al gewonnen met 6 punten en het team van coaches Annemarie en Judith maakte zich op voor wederom een zware wedstrijd. Eve is gelukkig hersteld van haar blessure, maar Moira kan nog niet meedoen. Periode 1 starten Nina, Sophie, Mea, Mexx en Justina voor Binnenland V12-1.

Nina opent direct met een driepunter, om deze wedstrijd niet meer op te houden met scoren. Zij zet een career high neer van 24 punten. Lay ups, cross overs, hesitation dribble, een echte driepunter van achter de grote cirkel, het hele pakket aan oefenstof neemt zij deze wedstrijd mee naar het veld. Zij is daar niet alleen in. Het hele team pakt de helpside goed op. Eve blijft haar passeerstappen uitvoeren, Mea en Mexx schieten goed van afstand, Justina exceleert in kracht, Jasmijn, Chloë en Quinte gaan goed voor de rebound, maar er staat vooral een collectief dat voor elkaar werkt.

De meisjes maken alleen nog te vaak een persoonlijke fout, wat Bouncers vaak vrije worpen oplevert. Deze gaan allemaal raak en daardoor kunnen de Waddinxveense jongens tot aan rust bijblijven: 31-26.

Na rust gaat het echt los. Eve en Nina zetten 38-26 op het bord en er wordt een klein gat geslagen. Bouncers doet wel wat terug  door middel van wederom vrije worpen, maar als Eve met een lay up, Mea met een schot en Nina met drie rake lay ups naar het bord gaan, komen de Bikkels op stoom: 51-36. 

Mexx, Mea (3x) en Justina (2x) maken er 62-37 van en dan breekt de laatste periode aan. De wedstrijd wordt uitstekend geleid door de heren Alberto en Van den Adel die het spel rustig, maar strikt leiden. Quinte en Mexx lopen weer tegen een persoonlijke fout op, maar Bouncers is moe gestreden. Waar in de eerste helft alle vrije worpen vielen, wordt er nu gemist en Eve sluit de wedstrijd scorend af. Een klinkende overwinning die vooral mooi is door het collectieve harde werken, duiken voor iedere bal en het helpen in de verdediging. 70-43.

Scores Nina: 24; Jasmijn: 2; Eve: 11; Mexx: 7; Mea: 15; Quinte: 6; Justina: 7

6 april, 13.45 uur, uitwedstrijd Cobranova vs Binnenland V12-1.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.