Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 3 april 2019
CBV Binnenland neemt deel aan de Rabobank Clubkas Campagne (Bestuur .)


 

CBV Binnenland neemt deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde draagt verenigingen en stichtingen in de regio een warm hart toe en stelt met de Clubkas Campagne € 85.000,- beschikbaar! Dit bedrag wordt verdeeld onder alle deelnemers.

De stemperiode is van start gegaan. Particuliere leden van onze bank hebben een persoonlijke stemcode ontvangen en kunnen tot en met 18 april 2019 op hún vereniging/stichting stemmen.

Hoe meer stemmen hoe hoger het bedrag! Tijdens de feestelijke uitreiking op woensdag 24 april maken wij bekend welk bedrag jouw vereniging/stichting in ontvangst mag nemen. Graag nodigen wij jou en een clubgenoot uit om hierbij aanwezig te zijn. De uitreiking vindt plaats in Theater het Kruispunt in Barendrecht. Meld je voor 17 april aan of af door een reply op deze mail met je naam, de naam van je clubgenoot en de vereniging.

 

#RaboClubkas

En wat de meiden zeggen:

"Bij CBV Binnenland - ben je niet alleen voor de sport - Jij maakt er vrienden - en je maakt met elkaar heel veel plezier - dat gunnen wij iedereen - Stem op CBV Binnenland bij de Rabobank clubkas Campagne - Bedaaaannnnkt!"


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.