Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 4 april 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 revancheert zich tegen Amsterdam (Jongens 14-1 Team)

Uitslagen en standen


In de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen heeft de MU14-1 squad  zich gerevancheerd voor het nodeloze verlies, met 1 punt verschil, in de uitwedstrijd van afgelopen najaar.

De geblesseerde Jelte Kuin en Tim Docter worden vervangen door alle 5 de bankspelers en dus starten de mannen met 11 spelers dit keer. De eerste periode is uitermate rommelig, mede doordat de scheidsrechters veel aandacht vragen en werkelijk voor alles fluiten. Het nivo is bedenkelijk maar gelukkig is er de ijzersterke Rick van Erkel en een heerlijke driepunter van koningsschutter Yanick Valies.

In de periode erna loopt het ineens een heel stuk beter, er wordt scherp gepasst, MU12-1 speler Tijmen van’t Holt laat zien dat hij klaar is voor het volgende seizoen en scoort 6 punten en Rick gaat gewoon door waar hij gebleven was en is goed voor 7 punten.

De ruststand is comfortabel met 45-24, de vierde plaats lijkt zekergesteld.

In de derde periode valt Morris van Herwijnen snel uit met een lichte polsblessure en wil de coach geen risico nemen met oog op de laatste wedstrijd. Met drie geblesseerden wordt er een extra beroep gedaan op de bankspelers (een compliment voor deze mannen, die er al een wedstrijd op hebben zitten).

Luka Gavic en Yanick nemen het voortouw en houden de ploeg overeind. Amsterdam komt dichterbij, zelfs tot op 8 punten, maar het collectief van de Binnenland-boys sleept de overwinning binnen met 69-59.

Volgende week de uitwedstrijd bij het ergens onderaan bungelende Harlemlakers. Nog een keer knallen!
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.