Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 9 april 2019
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 wint laatste competitiewedstrijd (Jongens 16-1 Team)

Uitslagen en standen


Alweer de laatste competitiewedstrijd voor Zeropackaging/Binnenland jongens U16 en wel tegen het laag geklasseerde Almonte. Tegen de gewoonte in startte Zeropackaging/Binnenland zeer traag. Veel missers en dus een zeer lage score van 5-4 na vijf minuten. Stijn Visscher nam de ploeg op sleeptouw met een aantal scores krachtige acties onder de basket.

En toen ook Daan Docter zijn snelle handjes gebruikte in de verdediging liep de score toch nog snel op naar 20-6. De 2e periode was opnieuw wat slordig maar de goed spelende Job Naaijer had de actie van de wedstrijd met een fraaie “achter de rug” lay-up. Een 3 punter bom van Quinn Faase en scores van Raymond de Bruin lieten de score wat verder oplopen maar er werd te weinig samen gespeeld dus de score bij rust was “slechts” 40-14.

Na de pauze kwam Kent Postema met schoten en lay-ups goed door en Stef Erkelens liep een aantal malen dwars door de verdediging heen. Met een stand van 62-20 ging de laatste periode in. Een lekkere score van Kai van Wijngaarden en schoten en lay-ups van Wouter Jansen leken de score snel op te voeren maar de bal werd onvoldoende rondgespeeld om betere score mogelijkheden te creëren. De score eindigde uiteindelijk bij 27-84. De formatie van Zeropackaging/Binnenland jongens heeft een prima seizoen achter de rug met 17 gewonnen wedstrijden en slechts 1 nederlaag.

Komende paasdagen staan de Barendrechters in Berlijn aan de start voor een meerdaags internationaal toernooi.  


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.