Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 9 april 2019
Kiwa/Binnenland MU14-1 sluit seizoen af in stijl (Jongens 14-1 Team)

Uitslagen en standen


 

In de laatste wedstrijd van dit mooie seizoen moesten de jongens van MU14-1 afreizen naar Amsterdam voor de match tegen Harlemlakers.

Met de (deels) herstelde Jelte Kuin en Tim Docter en zonder bankspelers mocht de oorspronkelijke selectie ervoor zorgen een mooi afscheid op de mat te leggen.

Yanick Valies start direct met een 3-punter maar ondanks dat wordt er, zoals wel vaker dit seizoen, niet al te sterk begonnen. De verdediging is zwak en we komen zelfs een aantal keer op achterstand. De altijd vol overgave spelende Morris van Herwijnen maakt een mooie actie met een onderhandse lay-up waardoor de eerste periode toch met een voorsprong wordt afgesloten, 20-24.

In de tweede en derde periode wordt het beest in Rick van Erkel weer aangesproken en komt de al het hele seizoen ijzersterke Luka Gavic helemaal los. Waar het in de rust nog slechts 34-44 staat voor Binnenland is het na de derde periode wel bekeken met een 50-77 stand.

Thijs Bakker speelt een uitstekende tweede helft en Jeffrey Muller haalt verdedigend weer zijn hoge nivo. In de tweede helft laten de jongens goed zien wat ze allemaal geleerd hebben dit seizoen en overklassen de Lakers. Dit geeft ook de mogelijkheid aan Tim en Jelte om nog wat minuten te maken. Rick, Yanick (beide 32 punten) en Luka (24 punten) knallen de laatste periode door en nemen met z’n drieёn maar liefst 90% van de scores voor hun rekening ! Eindstand 61-99

Met veel jongens die dit seizoen voor het eerst landelijk zijn gaan spelen heeft het team van Zefanya Lesnoesa uitstekend gepresteerd in de tweede divisie en met een beetje geluk eindigen de mannen, zonder zelf te spelen, volgende week als derde.

Op 25 mei volgt er nog een afscheidswedstrijd in de Driesprong, op center court, tegen eredivisionist New Heroes. Kom dit team nog eenmaal aanmoedigen, de wedstrijd start om 11:00 uur !


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.