Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 16 april 2019
Vetus Binnenland V20 sluit reguliere seizoen winnend af (Dames 20-1 Team)

Uitslagen en standen


Afgelopen weekend hebben de meiden van Vetus Binnenland V20 de laatste wedstrijd uit het reguliere seizoen gespeeld. In een gezellig drukke Driesprong werd gewonnen van BS leiden met 71-45. Ondanks het grote verschil was het een wedstrijd die niet zomaar even was gespeeld.

Naast het feit dat het BS Leiden is dat de eerste 4 punten van de wedstrijd weet te scoren, komen de meiden van Vetus Binnenland V20 redelijk uit de startblokken. Halverwege het eerste kwart staat er al een riante voorsprong van 15-5 op het bord en lijkt het een herhaling te worden van de afgelopen weken. Het zijn echter de dames van BS Leiden die niet voor niets naar Barendrecht zijn gekomen en brutaal puntje voor puntje inlopen op de Barendrechtse formatie. Het gebrek aan vechtlust aan de Barendrechtse zijde wordt door het team uit Leiden goed uitgebuit, waardoor de Leidse meiden op karakter aan het begin van het tweede kwart brutaal de leiding nemen. Voor de meiden van Vetus Binnenland V20 wordt duidelijk dat er vanavond niet zomaar gewonnen gaat worden. Via kwartstanden van 17-13 en 16-18 wordt de kleedkamer opgezocht met een minimale voorsprong van slechts 2 punten.

In de kleedkamer worden de meiden van Vetus Binennland V20 met hun neus op de feiten gedrukt. De Barendrechtse formatie hervind de vechtlust en start de tweede helft direct met een 11-2 run. Door meer druk in de defense te geven, het tempo op te voeren en meer agressie te tonen naar de basket weet Vetus Binnenland V20 orde op zaken te stellen. Aanvallend wordt er weer goed gecombineerd en is er zowel in de bucket als van achter de driepuntslijn voldoende dreiging om de Leidse defense in de luren te leggen. Door een redelijke tweede helft (18-8 en 20-6) wordt er uiteindelijk gewonnen met 71-45.

Een zakelijke overwinning, welke niet makkelijk tot stand kwam. Het is duidelijk dat de meiden in de aanloop naar de halve finales nog een lange weg te gaan hebben, maar dat er voldoende goede basis is om op door te bouwen. Mede door het fantastische publiek kon ook de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen positief worden afgesloten met drie en een halve klap. Namens V20 willen we daarom onze trouwe supporters bedanken voor het afgelopen seizoen. En natuurlijk hopen we iedereen te zien tijdens de halve finale wedstrijden in de strijd om het kampioenschap in de V20 eredivisie.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
1030
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.