Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 13 mei 2019
ProudToBeBlue (Dames 20-1 Team)


Na een eerste verlies met 18 punten lijkt het een haast onhaalbare taak voor de meiden van Vetus Binnenland V20 om de finale nog te bereiken. Toch is het zaterdag 11 mei billenknijpen voor de ploeg uit Bemmel. Een voorsprong van 17 punten weten de meiden van Vetus Binnenland V20 te bereiken. Door goed te verdedigen krijgen we zelfs tweemaal de kans om voor het eerst in ruim 35 minuten tijd op voorsprong te komen. De spanning onder de meiden neemt toe: een open lay-up die er net naast gaat, een schotpoging die wordt gemist. Dichterbij dan die 17 punten komt het echter niet. Bij het laatste fluitsignaal staat er een ruime overwinning voor Vetus Binnenland V20 op het bord 60-46. Een zwaarbevochten overwinning waar de ploeg van Vetus ontzettend trots op mag zijn. Maar ook een overwinning waar je precies niets voor koopt. Ondanks de fantastische prestatie is het Vetus Binnenland V20 dat aan het kortste eind trekt en precies 5 punten tekort komt voor een plekje in de finale.

Via deze weg wil V20 nog even een aantal mensen bedanken. Allereerst onze sponsor VETUS die het mogelijk maakt dat we op dit niveau kunnen en mogen acteren. Daarnaast ons FAN-TAS-TISCHE publiek. Grote dank gaat uit naar alle ouders, vrienden en familie die afgelopen zaterdag in grote getalen aanwezig waren om ons te steunen en te supporten. Jullie waren een fantastisch publiek afgelopen seizoen, maar met name tijdens onze laatste thuiswedstrijd!

Daarnaast willen we onze jury-tafel bedanken. Bedankt dat jullie op jullie vrije dag wilde komen tafelen, speakeren, en onderdeel wilde zijn van de organisatie die onze dag zo speciaal heeft gemaakt.

Tot slot een speciale shout out naar alle poezen van VSE-1, Linda, Michel en zijn fantastische dochtertje. Jullie mooie woorden, aanmoedigingen en liefde is wat ons net dat kleine beetje extra geloof gaf wat wij nodig hadden om zo’n wedstrijd neer te zetten!

#BLUENATION #PROUDTOBEBLUE


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
1030
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.