Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 9 juli 2019
Robyn Bouwer nieuwe aanwinst voor 4Consult/Binnenland (Dames 1 Team)


4Consult/Binnenland heeft het team uitgebreid. Robyn Bouwer zal in het nieuwe seizoen onderdeel van het team uitmaken. Nu Robyn terug is uit de Verenigde Staten waar ze afgelopen seizoen uitkwam voor Gardner Webb University, heeft zij ervoor gekozen om bij 4Consult/Binnenland te gaan spelen.

Robyn is al op haar 9ejaar gaan basketballen bij Rotterdam Basketbal. Nadat ze met de VU20 in 2017 bekerkampioen is geworden, heeft ze de overstap gemaakt naar het CTO in Amsterdam. Een logische stap aangezien Robyn al vanaf VU14 deelnam aan de selecties van het Nederlands Team, zowel met 5X5 als met 3X3. Op het EK 5X5 in 2016 heeft ze een bronzen medaille gewonnen met U16 en op het EK 3X3 in 2017 won ze brons met U18. Afgelopen jaar heeft Robyn ook deelgenomen aan de Jeugd Olympische Spelen in Argentinië met 3X3.

Robyn Bouwer over haar komst naar 4Consult/Binnenland: “Ik heb voor Binnenland gekozen, omdat ik vertrouwen heb in de coach (Joost van Rangelrooy). Binnenland heeft een speelstijl die bij mij past en ik verwacht mij hier verder te kunnen ontwikkelen als speelster. Qua reisafstand is Binnenland niet ver en zo kan ik basketbal goed combineren met mijn studie die ik in Rotterdam ga volgen. Ik verwacht dat wij zeker gaan meedraaien in de top 4. We hebben een gevarieerd team en als we onze sterke punten gebruiken gaan we ver komen. Ik hoop met mijn snelheid en mijn drive een bijdrage te kunnen leveren aan een mooi resultaat.”

Coach Joost van Rangelrooy vindt Robyn een welkome aanvulling op het team: “We willen aankomend jaar de volgende stap zetten in de nieuwe speelstijl bij Binnenland en Robyn past perfect in dat plaatje. Ze is snel en creatief en speelt met veel lef. Met Robyn erbij hebben we een hele diverse mix van speelsters aan de buitenkant. Ik kijk er dan ook erg naar uit om met haar te gaan werken aankomend jaar.”


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.