Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 25 september 2019
4 Consult/Binnenland staat voor seizoenstart (Dames 1 Team)


4 Consult Binnenland begint het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd in Lansdmeer. Na een voorbereiding van ongeveer zes weken mogen de dames van coaches Joost van Rangelrooy, Linda en Michel Appers aantreden tegen de runner up van afgelopen seizoen: Loon Lions.

De Barendrechtse selectie is flink gewijzigd, maar liefst zeven speelsters vertrokken. Om de selectie te versterken werden Robyn Bouwer (GardnerWebb University), Jamy de Kock (OAA Amsterdam) en Marlou de Kleijn (Lekdetec.nl/Bemmel) aan de Barendrechtse selectie toegevoegd. Daarnaast krijgt een groot aantal Barendrechtse talenten de kans om zich in de kijker te trainen en spelen voor het dames 1 team. Een goede ontwikkeling voor de jeugdopleiding van CBV Binnenland.

Het is nog even de vraag of alle drie nieuwkomers ook daadwerkelijk hun officiële debuut gaan maken. Robyn Bouwer miste de afgelopen week een aantal trainingen en games door een hardnekkige buikgriep en Marlou de Kleijn is nog herstellende van een slepende hoofdblessure. Daarmee zijn de kopzorgen voor coach Van Rangelrooy nog niet compleet, ook Jamailah Adams meldde zich in de ziekenboeg met een schouderblessure. Zaterdag zal moeten blijken wie van deze drie wel en niet gaan spelen.

In Landsmeer staat er ook dit seizoen weer een ervaren goede ploeg met toppers als: Tanya Bröring, Kim Hartman, Fieke Ligthart en Katy Bussey. Daarnaast kiezen ze ook bij de Lions voor de jeugd en zijn diverse talenten doorgeschoven naar het dames  1 team. Een van die grote talenten is Maud Huijbens, die vorige week maar liefst 28 minuten maakte in de door de Lions verloren Supercup. 

Wedstrijden in Landsmeer zijn nooit makkelijk en dat zal ook komend weekend niet zo zijn. Het belooft een spannende strijd te worden waarbij wij natuurlijk hopen dat eerste punten mee terug naar Barendrecht komen.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.