Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 1 oktober 2019
4Consult voor het eerst dit seizoen in eigen huis (Dames 1 Team)


Het eerste weekend van het nieuwe seizoen, vorige week, liet zien dat er een aantal teams erg  aan elkaar gewaagd zijn. Voorbeschouwend op dit seizoen verwacht een ieder dat er vijf teams zijn die voor de bovenste vier plaatsen strijden. In de eerste seizoenshelft wordt daarnaast ook gestreden voor deelname aan de final four. Daarvoor is elke wedstrijd belangrijk en dus ook die van aankomende zaterdag tegen Lekdetec.nl uit Bemmel.

 

De dames uit de Betuwe wonnen hun eerste wedstrijd van de Sparks uit Haren. In de Bemmelse selectie zit behoorlijk wat kwaliteit. Yordi Kathman en Lisanne de Jonge zijn daarvan de bekendste. Beide speelsters scoren veelvuldig en zullen ook in Barendrecht een dreiging gaan vormen. Daarnaast spelen er ook een Turkse en een Nieuw-Zeelandse in het team van de Bemmelse coach Daan de Heus. Gracie Roberts maakte afgelopen week in ieder geval al haar debuut, dus die zal ook haar eerste minuten in Barendrecht gaan maken. Dilara Latafan, de Turkse center, was afgelopen zaterdag geblesseerd en lijk ook komende week nog niet te spelen.

 

Coach Joost van Rangelrooy zal tevreden zijn geweest met de winst in Landsmeer, maar weet ook dat het zaak is om thuis alle wedstrijden te winnen. In de eerste wedstrijd van het seizoen liet hij Marlou de Kleijn, Robyn Bouwer en ook jeugdig talent Jamy de Kock debuteren. Marlou de Kleijn lijkt definitief op de weg terug van een langslepende blessure en gaf in Landsmeer zowel aanvallend als verdedigend haar visitekaartje af. Het is ook komend weekend de vraag of Jamailah Adams voldoende hersteld is om minuten te gaan maken. 

 

Dit seizoen zullen een aantal wedstrijden wat vroeger dan gewend gespeeld worden, dit om ook de jongste jeugd de kans te geven om bij de dames te komen kijken. De wedstrijd in sporthal De Driesprong begint om 17:45. Kaarten zijn vanaf een uur voor aanvang contact te koop bij de kassa.

 

    PROGRAMMA ZATERDAG 5 OKTOBER 

17:45

4Consult/Binnenland VSE 1

Lekdetec.nl VSE 1

19:00

Keijser Capital Martini Sparks VSE 1

Loon Lions VSE 1

    PROGRRAMMA ZONDAG 6 OKTOBER 

18:00

Dozy BV Den Helder VSE 1

Jolly Jumpers VSE 1

 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.