Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 25 oktober 2019
Den Helder komt naar Barendrecht toe (Dames 1 Team)


Dozy Bv Den Helder komt al vele jaren naar Barendrecht afgerezen. Dit seizoen doen ze dat met een nieuwe coach, Mario Bennes. Den Helder kent een moeilijke seizoenstart. Er werd verloren van Katwijk, Bemmel en afgelopen donderdag Landsmeer. Daar tegenover staan twee winstpartijen op Tubbergen en Utrecht. Daardoor staat de ploeg  uit Noor-Holland momenteel op een zesde plaats. De ploeg van Bennes zal dus tot op het bot gemotiveerd zijn om een goed resultaat te boeken in Barendrecht. Overigens organiseert Den Helder de final four en is de ploeg daarvoor automatisch geplaats. 

De ploeg van hoofdsponsor 4Consult, Binnenland, verloor afgelopen donderdag in Katwijk van Grasshoppers. Er waren zeker kansen op winst en dat zal coach Van Rangelrooy goed hebben gedaan. Net als de terugkeer van een blessure door Jamailah Adams en Roos Koopmans. Zij zullen ook zaterdag in de Driesprong hun rentree maken. Dat geeft Van Rangelrooy meer mogelijkheden om dieper zijn bank te gebruiken.  De Barendrechtse ploeg wil natuurlijk een goed resultaat boeken, dit met het oog op de final four in december en de play-offs aan het einde van het seizoen.  Of dit ook lukt zal zaterdagavond rond  weten.

De wedstrijd in sporthal De Driesprong begint om 18:00. Kaarten voor deze wedstrijd zijn vanaf 45 minuten voor de wedstrijd te koop aan de kassa. Daar zijn ook de zeer aantrekkelijke (slechts €15) seizoenskaarten te koop.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Loon Lions Thuis
09-11-2019, 20:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen WBB Giants UIT
09-11-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.