Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 3 mei 2011
E-scheidsrechters gezocht (Technische Commissie)


Veel teams van CBV Binnenland spelen in een landelijke of rayoncompetitie. Dat is een mooie sportieve prestatie en heel belangrijk voor onze vereniging.

Het is echter niet vanzelfsprekend dat het voor alle teams ook volgend seizoen mogelijk is om op dat niveau te kunnen blijven spelen. De NBB zal namelijk met ingang van het komende seizoen strenger toezien op de opgave van scheidsrechters op het moment dat de teams worden opgegeven. Dat betekent het volgende: als voor een team begin mei 2011 geen gekwalificeerde scheidsrechter wordt opgegeven, wordt het team niet ingeschreven voor het seizoen 2011-2012.

Op dit moment komen we gekwalificeerde (D- en E-)scheidsrechters tekort. Met de huidige scheidsrechters kunnen we dus niet alle teams inschrijven voor de competities waar de teams sportief gezien in thuishoren. De technische commissie heeft ten aanzien van de beschikbare scheidsrechters besloten dat deze scheidsrechters zelf mogen kiezen voor welk team zij worden opgegeven. 

Als je al in het bezit  van een E-diploma bent en volgend seizoen als bondsscheidsrechter wedstrijden wil gaan fluiten, laat het me dan zo snel mogelijk weten.

Neem voor meer informatie contact op met Evert Jan Hummelen.

 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.