Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 12 februari 2011
Dames 2 laat flitsend basketball zien in 1e thuis wedstrijd in 2011 (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Op een vrijdagavond deze keer onze eerste thuiswedstrijd in de tweede helft van het seizoen en wel tegen de dames 1 van Green Eagles. Geen onbekende tegenstander want zij zaten in de zelfde poel als wij in 2010. Doel van deze wedstrijd voor ons was duidelijk gericht op 2 punten pakken. Green Eagles heeft een jonge ploeg die altijd gemotiveerd is als het gaat om tegen ons te spelen. Bij ons waren Merel en Wendy er gelukkig weer bij, beiden komen terug na een enkel blessure, en aangevuld met Petra en Charlotte konden wij van start. Deze keer een iets aangepaste starting vijf keer om het wisselen van de guard lijn uit te proberen.
 
Priscilla moest bij de sprongbal een beetje meer omhoog kijken dan normaal maar ze won hem wel van die meer dan twee meter lange dame. Het wedstrijdplan is voor ons zelf helder en dat proberen we iedere wedstrijd opnieuw te verbeteren en te optimaliseren. De opening van de scores lagen in de eerste kwart bij Priscilla dat had te maken met haar verdediger. Petra en Charlotte stonden op scherp in het veld en scoorden beiden een paar keer. Wij waren bij de les en zetten de dames van Green Eagles goed onder druk waardoor het voor hen lastig was om punten te maken. In de laatste seconden helaas toch een balwinst situatie voor Green Eagles maar goed wij sluiten het eerst kwart af met een nette 21-12 voorsprong.

Het tweede kwart blijven wij goed verdedigen en druk zetten op de tegenstander. In dit kwart is vooral Serena goed op dreef en scoort ze drie keer op rij. Petra geeft met haar passing techniek een paar mooie assists en het spel aan onze kant loopt gewoon lekker. Mooi om te zien! Met een riante 48-26 voorsprong gaan wij de rust in.

Komt Green Eagles met een andere tactiek de kleedkamer uit? Ja is het antwoord. Begin derde kwart hadden wij wat moeite met onze aanval. Zij gingen echt wat meer druk op onze opbouw zetten en ze gingen zeker fysieker spelen. De aanval rebounds pakten wij wel in deze periode maar in de bucket was het te druk en om daar te willen scoren was geen optie in deze periode. Gelukkig kunnen wij wel tegen wat trekken en duwen en er werd op een gegeven moment door de scheidsrechters gefloten voor de fouten aan Eagles kant. Hun coach ging zich daar mateloos over opwinden en dat was nu juist voor ons een prima moment om meer controle over de wedstrijd te krijgen. Hij kreeg een technische fout door zijn gezeik tegen de scheidsrechter en Charlotte benutte netjes de twee vrije worpen. Verder zag Mandy dit kwart een paar keer goed de ruimte met haar drive naar de ring. Verdedigend verliep het aan onze kant prima. Stand na het derde kwart 62 -35 in ons voordeel en dat tegen Green Eagles. Het laatste kwart de dames blijven motiveren om scherp te blijven en druk te zetten op de Eagles. Anjé scoort met een afstand schot maar ook de dames van de Eagles weten de ring te vinden in deze periode. Echter als zowel Daan als Priscilla er aan onze kant een driepunter in gooien is Eagles echt kapot en ons thuis publiek vind het allemaal prachtig. De laatste score is voor Mandy na een assist van Priscilla en dat zorgt voor een ruime 86 -49 overwinning.

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.