Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 20 februari 2011
Te veel balverlies zorgt voor eerste verliespunten Dames 2 (Dames 2 Team)


Wedstrijdverslag Binnenland dames 2 thuis tegen DAS DS1
 
De wedstrijd voorbereiding deze week was niet optimaal en onze focus was niet helemaal gericht op deze wedstrijd. De acht dames van DAS waren op tijd op het veld en vooraf aan de wedstrijd flink aan het warmlopen en kwamen goed uit de start blokken. Onder meer met twee driepunters van hun kant stonden wij na een paar minuten tegen een 0 - 9 achterstand aan te kijken. Time-out dan maar en de dames op een niet aardige manier gevraagd om mee te gaan doen en vooral te gaan verdedigen. DAS en wij waren de periode daarna flink aan het verdedigen, maar er werd ook rommelig gespeeld, veel wederzijds balverlies en missers. Vijf minuten lang werd er aan beiden kanten niet gescoord. In de laatste minuut komen we door een goede MTM press terug en herstellen wij tot 12 – 13. Goed herstel laten zien dames!
Het tweede kwart blijft voor ons hard werken. DAS zet ons flink onder druk. We komen maar moeizaam in een vrije positie en dat kost energie. Onze aanvals opbouw strand zodoende al snel. We veroveren de bal een paar keer heel goed maar we zijn hem ook zo weer kwijt. Een beetje slordig maar het overkomt ons ook, de DAS dames geven het niet snel op en dat zijn wij duidelijk niet meer gewend. Hun nummer 4 schiet er nog een driepunter in en we kijken tegen een zeer lage 20 – 24 ruststand aan. We moeten echt met zijn allen een stapje extra zetten, zowel verdedigend als in de aanval, we komen een halve meter te kort, en het spelletje moet echt sneller gespeeld worden willen wij de dames van DAS kunnen verrassen.
Mandy en Priscilla open onze scores in het derde kwart en we staan gelijk. Jammer we houden het tempo helaas niet vol en DAS is vooral verdedigend ons de baas in deze periode. Vijf minuten lang krijgen wij er geen bal in. De dames van DAS krijgt van ons weinig kansen maar het lukt hen wel een paar keer te scoren waardoor ze het verschil weten te maken. DAS heeft afstand van ons genomen met 11 punten en we gaan het vierde kwart in. Lukt het ons om terug te komen? Kunnen we het opbrengen nog een stapje extra zetten en proberen initiatief te nemen in de aanval? Door hard te werken komen we terug tot 6 punten achterstand en het blijft nog steeds een wedstrijd. Verdedigend doen we het goed in het laatste kwart, DAS loopt een paar keer tegen de 24 seconden klok aan. In de aanval komen wij fysiek deze keer tekort, individueel kunnen we het verschil niet laten zien. Wederom klungelig balverlies. We proberen nog te forceren met schoten van afstand maar die vallen er niet in. DAS krijgt een paar vrije worpen door persoonlijke fouten aan onze kant en zij spelen de wedstrijd uit. Verloren voor het eerst dit seizoen en dat doet een beetje pijn met een zeer lage eindstand van 38 -47. Laatste kwart wel gewonnen en zeker goed verdedigd, dat geeft hoop. In het aantal rebounds zowel verdedigend als aanvallend was DAS net iets beter dan wij deze keer. De punten aan onze kant waren slechts te noteren bij vijf speelsters deze keer en als volgt verdeeld: Priscilla 20, Daan 8, Charlotte 4, Esther 4 en Mandy 2.
      

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.