Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 6 maart 2011
Dames 2 heeft een paar sterke periodes tegen Loko (Dames 2 Team)


Wedstrijdverslag thuis wedstrijd Dames 2 tegen Lokomotief DS1

Na het eerste verlies tegen DAS 1 en afgelopen weekend geen wedstrijd was het even de vraag hoe we van start gingen tegen Lokomotief . Mandy opende met 4 punten op een rij onze score maar de dames van Loko gooiden ook hun punten erin waardoor wij geen afstand konden nemen. De laatste minuten van het eerste kwart was het verdedigend op orde en kon Loko 1 niet scoren, wij wel en zodoende hadden wij een lichte voorsprong opgebouwd met een stand van 18 -12 voor het eerste kwart.

De eerste vijf minuten van het tweede kwart hadden wij Lokomotief helemaal op slot. Veel druk van ons op het opbrengen van de bal zorgde voor balverlies aan hun kant en gemakkelijke scores voor ons. Een riante 32 - 16 voorsprong stond er op het bord, die we helaas de laatste minuten van het tweede kwart niet konden behouden. Loko vocht zich terug en vormde een zone verdediging waar wij geen antwoord op hadden. Onze verdediging was niet optimaal en aanvallend deden wij vooral ons zelf tekort door de ballen simpelweg weg te geven. Geen controle over de bal en zodoende onnodig balverlies waar Loko van kon profiteren. De ruststand kwam voor ons een beetje teleurstellend uit op 39 - 30. Dat was een geheel andere ruststand dan de vorige keer uit. Toen keken wij tegen een 19 - 45 voorsprong aan tijdens de rust. Hoofd erbij houden dames en basic dingen doen, individuele concentratie is vereist.

Hoe komen we dan de kleedkamer uit? Perfect om het kort te houden 10- 0 ! Loko komt dit kwart bijna niet meer op onze helft aan scoren toe. Wij verdedigen goed en rennen lekker en spelen dit kwart Loko van het veld met 23 – 3. Wedstrijd gewonnen natuurlijk met bijna 30 punten verschil!

Het vierde kwart gooit Loko de boel op slot door een zone verdediging waar we geen antwoord op hadden. Onze verdediging was echter op orde waardoor we ook dit laatste kwart winnen met een 12 – 9 voorsprong. Een ruime eindstand 74 – 42 in ons voordeel. Wederom een mooie en duidelijke overwinning op Loco DS1. Twee hele sterke periodes van ons zorgden voor het verschil. De punten aan onze kant waren als volgt verdeeld: Priscilla 28, Daan 4, Wendy 5, Mandy, Anjé, Charlotte, Merel en Esther allen 6 en Serena 7. 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.