Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 19 maart 2011
Dames 2 pakt een belangrijke overwining op Jumpers DS1 (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Wedstrijdverslag thuis Dames 2 tegen Jumpers DS1
 
Na ons verlies vorige week tegen DAS dames 1 die op dit moment een beter team spel laten zien dan wij in het veld, mochten wij onze twee plaats gaan verdedigen tegen Jumpers.
Suus deed deze keer de wedstrijd voor ons scouten. Bij deze thuis wedstrijd hadden wij vooraf te kampen met wat minder fitte speelsters. Serena had afgelopen woensdag niet getraind vanwege haar knie. Charlotte deed zo wie zo niet mee vanwege een griepje deze week en Petra ging het proberen. De sprongbal was wel voor ons maar verder was de start rommelig aan onze kant. Jumpers openden de score na 3 minuten. Daarna kreeg Priscilla een paar keer de kans om te scoren maar ze werd onjuist afgestopt. Vier punten vanaf de vrije worp lijn zorgde voor een kleine voorsprong. Het verdere eerste kwart stonden wij goed te verdedigen en kon vooral Priscilla de punten maken. Met een 16 -7 voorspong sloten wij het eerste kwart af.
De dames van Jumpers vielen in het tweede kwart goed terug in hun verdediging en hielden zodoende de bucket goed gesloten. Wij hadden moeite de vrije speelster te vinden als we ons een beetje lieten vast zetten in hun bucket. Ons schotpercentage was deze wedstrijd niet best en dat liet het tweede kwart ook duidelijk zien. Wij konden geen verdere afstand nemen van Jumpers in dit kwart. Druk zetten op hun aanvalsopbouw deden wij niet met volle overtuiging waardoor het geen effect had. Wel met een kleine 13-10 ook dit kwart gewonnen.
 
Het derde kwart beginnen wij niet slecht met scores van Daan en Serena. In de vierde minuut staat we riant met 34 -19 voor op hun. Maar daarna stagneert het bij ons. Hun verdediging gaat wat scherper op de speelster met de bal spelen, wij dreigen niet vanuit onze bal positie in de aanval en we kiezen te weinig de variaties van het spel. Jumpers is een stuk alerter met de transitie en gooit drie keer op een rij de punten erin.
Onze aanvals opbouw loopt niet, we staan te veel stil zonder en met de bal waardoor de verdediging van The jumpers alleen maar de bal hoeft te volgen. Onze schotpogingen vallen er in deze fase niet in en de dames van The Jumpers geloven er weer in en komen dichterbij.
Dat zet zich voort in de eerste minuten van het vierde kwart. Jumpers naderen ons tot op 5 punten maar dan schiet Daan er een driepunter in, gevolgd door Mandy die er twee vrije worpen in gooit. Jumpers schiet in een time-out en willen het nog een keer proberen. Ze zetten een soort van zone press neer maar daar hadden wij geen moeite mee. Anjé behield het overzicht en met nog een paar minuten te spelen moest Jumpers de bal hebben. Dat bracht ons gemakkelijk naar de vrije worp lijn. Priscilla blokte een schot en uit frustratie maakte haar tegenstander een opzettelijke fout. Niet slim maar wel gunstig voor ons. Even later mogen Priscilla en Anjé nog een keer naar de vrije worp lijn vanwege persoonlijke fouten aan Jumpers zijde. Eind stand 54 -45. Een overwinning waar we voor moesten strijden en dat lieten we ook duidelijk in het laatste kwart zien in onze verdediging. Aanvallend kan het beter. Nog één wedstrijd winnen en dan zijn we 100% zeker van onze halve finale wedstrijden tegen BC Schooters. De punten aan onze kant waren als volgt verdeeld: Anjé 6, Esther 2, Mandy 6, Priscilla 16, Serena 4, Daan 15, Petra 2 en Merel 3.   

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.