Renes.

Renes.







Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingen



zondag 27 maart 2011
Dames 2 vier kwarten veel sterker dan Cangeroes DS2 (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Wedstrijdverslag Dames 2 thuis tegen Cangeroes DS2
 
Onze één na laatste thuis wedstrijd dit seizoen. Esther had tijdens de training op de dinsdag door contact met Brit haar linker duim gebroken en kon zodoende niet meedoen. Onze guard lijn kon wel wat hulp gebruiken en zodoende maakte Danielle Rovers haar entree. Dat deed ze gelijk in de basis samen met Mandy, Petra, Merel en Daan. Deze verrassing pakte prima uit.
 
We hadden er duidelijk zin in, in de vijfde minuut stonden we al voor met 11 tegen 2 en 7 punten daarvan waren voor rekening van Merel die een hele goede start liet zien. Daan scoorde vanouds weer een driepunter en Cangeroes had grote moeite met onze strakke verdediging. Ons aanval was afwisselend en we konden elkaar makkelijk vinden wat een paar mooie assists opleverde.
 
Eind eerste kwart mocht Priscilla vier keer vanaf de vrije worp lijn de bal erin gooien en zodoende stonden we riant voor met 24-7.  Tweede kwart opent Petra met een score maar hun nummer 15 kon dankzij een goed back screen vrijkomen en van afstand een paar keer raak schieten. Met Danielle als guard was er meer dreiging vanuit onze “fist” aanval, zodoende kwam Mandy ook wat vaker in de bucket vrij en daar benut ze haar kansen.  Ruststand 43 – 16 in ons voordeel.
 
De aanval spelvormen nog een keer doorgenomen tijdens de rust en de dames aangemoedigd vooral snelheid in het spel te houden en de aanval proberen volledig uit te spelen. Verdedigend gedurende bepaalde periodes met MTM full court er druk op zetten bij de dames van Cangeroes en zodoende balwinst forceren. Het derde kwart verliep zoals wij ook in het eerste kwart waren begonnen, wij scoorden en we hielden de dames van Cangeroes van onze bucket af. Danielle scoort een driepunter en we lopen verder uit mede door onze MTM verdediging. Merel kwam er weer en ze bleef raak schieten tot grote vreugde van de bank. Wij bleven tegen het toch wel enigszins zwakke Cangeroes lekker ons spelletje spelen en ook in het vierde kwart waren we niet van plan gas terug te nemen. Onze tegenstanders kwamen nog maar moeizaam op onze helft en wij lieten verfrissend snel spel zien.
 
Anjé scoort via een mooi afstand schot, Serena zet nog 91 op het score-boord en de wedstrijd is zo goed als gespeeld. Maar in de laatste seconden gooit Merel er nog eentje in en 1 seconde te laat nog eentje. Met een eindstand van 93 – 35 hebben we ons positief doelsaldo flink opgeschroefd naar plus 191. Volgende week laatste wedstrijd uit tegen Green Eagles in Maassluis. Komende weken moet er flink getraind gaan worden in de voorbereiding naar de twee halve finale wedstrijden tegen BC Shooters. De 93 punten waren flink verdeeld bij ons en wel als volgt: Priscilla 23, Mandy 13, Serena 2, Danielle 18, Daan 11, Anjé 3, Merel 17, Petra 4 en Char 2.
 





Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45u



Vertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn



30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>



Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn




Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.