Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 31 maart 2011
Alles omtrent de Play Offs van Rayon West (Technische Commissie)


REGLEMENT PLAY-OFFS RAYON WEST SEIZOEN 2010-2011
Er worden alleen in de hoogste rayonklasse per categorie play-offs gespeeld. Voor categorieën waar geen rayoncompetitie is staan de regels bij de betreffende categorie.

Voor alle leeftijdscategorieën geldt dat in de halve finales en finales van de playoffs alle spelers en speelsters mogen uitkomen in de leeftijdscategorie waartoe ze gezien hun geboortedatum behoren.
 
Teams die met verlies van kampioensrechten spelen (VR) kunnen in aanmerking komen voor de play-offs. De spelers met dispensatie mogen dan echter niet deelnemen aan de halve finales en finales van de play-offs.

De halve finales bestaan uit een uit- en thuiswedstrijd.
De ploeg die in totaal in deze twee wedstrijden het meeste aantal punten scoort plaatst zich voor de finale. Bij de halve finales wordt bij een gelijke stand in de eerste wedstrijd niet verlengd. Alleen indien na twee wedstrijden beide teams in totaal evenveel punten hebben gescoord, wordt de tweede wedstrijd verlengd (telkens met vijf minuten zuivere speeltijd tot een beslissing is gevallen).

Voor alle categorieën geldt dat het team dat op een lagere plaats is geëindigd eerst thuis speelt.

AANVULLENDE BEPALING
Indien een team in één van de halve finales een reglementaire nederlaag lijdt, betekent dit dat dit team is uitgeschakeld voor de finale en dat de tegenstander geplaatst is voor de finale.

PLANNING HALVE FINALE WEDSTRIJDEN
De thuisspelende vereniging bepaalt, met inachtneming van het Wedstrijdreglement van Rayon West en de eventuele niet-zondag status van de andere vereniging, de speeldatum en tijd.

De eerste halve finale dient te worden gespeeld in de periode van vrijdag 8 april tot en met dinsdag 12 april.

De tweede halve finale dient te worden gespeeld in de periode van vrijdag 15 april tot en met dinsdag 19 april.

De finales zijn in het weekend van vrijdag 13 mei tot en met zondag 15 mei en worden gespeeld in sporthal Alexander te Rotterdam.

DEELNEMENDE TEAMS

HEREN SENIOREN
De nummers 1 en 2 van de eerste klasse A en B spelen play-offs.
De nummer 1 van poule A speelt tegen de nummer 2 van poule B, de nummer 1 van poule B speelt tegen de nummer 2 van poule A.

DAMES SENIOREN
De nummers 1 en 2 van de eerste klasse A en B spelen play-offs.
De nummer 1 van poule A speelt tegen de nummer 2 van poule B, de nummer 1 van poule B speelt tegen de nummer 2 van poule A.

DAMES U20
De teams Binnenland DU20-2 en Red Stars DU20 (beide spelend in poule 511RD0) spelen de finale.
 
JONGENS U16
De nummers 1 en 2 van de eerste klasse A en B (*) spelen play-offs.
De nummer 1 van poule A speelt tegen de nummer 2 van poule B, de nummer 1 van poule B speelt tegen de nummer 2 van poule A.
(*) BC Shooters speelt in poule 2812 met verlies van kampioensrechten, maar als dat team als eerste of tweede eindigt plaatst het zich voor de play-offs.

MEISJES U16
STOL-Grasshoppers (speelt als MU18 team in poule 511RD0 en wordt hierdoor aangemerkt als nummer 1) en de twee hoogst eindigende teams uit Rayon West uit poule 811RM6 plaatsen zich rechtstreeks voor de play-offs.
Het vierde team komt uit de beslissingswedstrijd tussen het als derde eindigende team uit poule 811RM6 en het hoogste eindigende team uit poule 2911.
De nummer 1 speelt tegen nummer 4, de nummer 2 speelt tegen nummer 3.

 
JONGENS U14
De vier hoogst eindigende teams uit Rayon West uit poule 911RJ4 plaatsen zich voor de play-offs. De nummer 1 speelt tegen nummer 4, de nummer 2 speelt tegen nummer 3.

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.