Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 3 september 2011
Voorstellen Meisjes en Dames teams (Technische Commissie)


Het nieuwe seizoen is van start gegaan. De trainingen zijn inmiddels drie weken bezig en verschillende teams nemen al deel aan oefenwedstrijden en toernooien. Alle teams zijn zich volop aan het voorbereiden op de competitie.

Om ons publiek (leden, ouders van leden, sponsoren en eigenlijk iedereen die geïnteresseerd is) kennis te laten maken met de meisjes-/dameskant, zullen alle tr/c, die aankomend seizoen actief zullen zijn, op de site voorgesteld worden via een stukje tekst en een fotootje. Morgen zullen Mu10-1 en Dames 3 worden voorgesteld.

Zoals u zult zien, zijn bijna alle teams voorzien van een tr/c. Wij zoeken enkel voor MU12-2 nog een enthousiast persoon om de meiden te coachen het aankomende seizoen. Daarnaast zou John (MU18-3) graag een assistent trainer/coach willen kunnen verwelkomen.

Bent u geïnteresseerd in één van deze taken, neem dan contact op met de minicoördinatrice Regina Rosman (reginarosman@online.nl) (MU12-2) of de meisjes-/damescoördinatrice Elyse Sohns (elysesohns@hotmail.com) (MU18-3).

Later deze week zullen de trainingsgroepen en teams aan de meisjes-/dameskant op de site verschijnen. Hierbij wil ik ons meteen verontschuldigen dat dit zo lang heeft geduurd. Een aantal wijzigingen zorgde ervoor dat het allemaal wat langer heeft geduurd dan anders.

Via deze weg hopen wij u aankomende week voldoende op de hoogte te brengen over de meiden- en dameskant van CBV Binnenland.

Voor nu, veel speel-, train-, coach-, kijkplezier en ontzettend veel succes gewenst.
Namens de TC,

Elyse Sohns
 
meisjes-/dames-
coördinatrice
Elyse SohnsMini-
coördinatrice
Regina
Rosman
 

 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.