Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 5 september 2011
Voorstellen coach Dames 20-1 Jaap van de Put (Dames 20-1 Team)


Dit seizoen zal Dames 20-1 worden begeleid door Jaap van de Put, Natalie van den Adel en Lace Strong. 

Jaap van der Put
Komend seizoen ben ik wederom trainer/coach van MU20-1. Als directeur van een grote basisschool is het mij niet vreemd om leiding te geven aan groep meiden / dames. De afgelopen 4 seizoenen heb ik met vele andere betrokken trainer/coaches veel energie gestoken in het meidenbasketbal in Barendrecht. Daarvoor was ik als coach verbonden aan River Trotters in Hardinxveld en vierden we met de dames enkele kampioenschappen in het Rayon. Ook bij Rowic heb ik vele jaren Dames 1 getraind en gecoacht op Rayonniveau.

Als speler begon ik met basketballen op 14 jarige leeftijd (daarvoor voetbalde ik bij VV Dubbeldam) bij Frisol in Dordrecht. Al snel speelde ik (na vele uren extra trainen op de Dordtse basketbalpleintjes) hier op het hoogste niveau. We wonnen de Nationale Beker bij de junioren en we zijn 2 maal tweede en 1 maal derde van Nederland geworden in de landelijke U20 kampioenschappen. Het leuke in deze tijd was dat we als clubteam op vele toernooien het Nederlands team van U20 telkens wisten te verslaan.

Ruim 12 jaar heb ik in de verschillende Topsportliga’s van Nederland gespeeld. Ik speelde als pointguard en shooting guard en zat bijna elke wedstrijd in de dubbele cijfers (vooral doordat mijn teamgenoten mij vaak vrij wisten te spelen en ik een goed schot had) De meeste jaren basketbalde ik in de promotiedivisie bij GOBA / Virtus en Verkerk en een enkel jaar in de eredivisie. Door het intensieve werk in het onderwijs heb ik naast 1 dagdeel in het weekend altijd zo’n 2 tot 3 avonden in de week aan de basketbalsport kunnen besteden. Uiteraard kon dat net zoals bij de meiden van nu alleen maar door een sterke discipline en goede planning.

Als trainer wil ik mij graag nog verder ontwikkelen en kan mede door de inzet van de club na de BT3 nu ook de BT4 opleiding van de NBB volgen. Het levert weer nieuwe kennis op die ik graag met de andere trainers deel en gebruik om de meiden nog beter te begeleiden. Dit jaar verheug ik mij op de samenwerking met Lace Strong. Ruim 25 jaar geleden was hij mijn coach waarbij we regelmatig na een juniorenwedstrijd samen in de auto zaten om een aansluitende wedstrijd bij het eerste te spelen waar hij mij coachte. Hij zal vooral de defense meer accent gaan geven.

Daarnaast kijk ik uit naar de samenwerking met Natalie van den Adel. Een van de speelsters waar ik 4 jaar geleden Nederlands kampioen mee werd. Het is prachtig dat zulke getalenteerde speelsters al zo jong graag hun kennis en ervaring willen overbrengen aan een nieuwe lichting talentvolle meiden.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.