Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 21 september 2011
Dames 20-1 verslaat Black Eagles (Dames 20-1 Team)


Afgelopen zaterdag speelden de meiden van Jaap van der Put hun eerste wedstrijd van dit seizoen in de eredivisie. Na een degelijke competitievoorbereiding met spannende wedstrijden op een toernooi in Ieper (België), het eigen openingstoernooi in Barendrecht en een knap gewonnen oefenwedstrijd tegen DAS dames 1  (promotiedivisie) was het nu tijd voor het echte werk. Er werd afgereisd naar Rosmalen voor de wedstrijd tegen Black Eagles. Sanne was geblesseerd (gelukkig wel aanwezig) en daarom was Shari gevraagd om mee te doen.    

Het MU20 team is in vergelijking tot vorig seizoen stevig verjongd. Alle posities zijn minstens 2 maal gelijkwaardig bezet, waardoor het vlot doorwisselen wordt vergemakkelijkt en er een breed en homogeen team is ontstaan.

De wedstrijd begon met een sterk startend Black Eagles dat vrij vlot uitliep tot 8 - 2. Er werd door de Rosmalense meiden goed geschoten en MU20 kreeg menig driepunter om de oren. Onze meiden hadden beduidend meer moeite het vinden van het net, maar o.a. door een reeks scores van Michelle Z, Michelle de G. en hard werken wist het team het eerste kwart toch nog aardig af te sluiten met slechts 1 punt achterstand (17 – 16). Het tweede kwart gaf in de start een zelfde beeld. MU20 werkte hard, maar had vaak weinig geluk, terwijl de meiden van Black Eagles makkelijker scoorden. Gedurende dit kwart werd echter een kanteling zichtbaar. Onze meiden gingen elkaar makkelijker vinden en de versnelling ging wat omhoog. Dit resulteerde in een bemoedigende tussenstand 29 – 33.

Kwart 3 toonde een goed en warm gedraaid MU20. Black Eagles werd in deze periode met 7 tegen 26 punten weggespeeld door een goede teamdefense en nu wel goedvallende afstandschoten. De Rosmalense meiden kwamen in deze periode gedurende 7 minuten niet tot scoren. De wedstrijd was daarmee gespeeld. De stand na 3e kwart: 36 – 59.   
In het vierde kwart kabbelde de wedstrijd nog wat door, maar was er van serieus krachtverschil geen sprake meer. De eindstand werd bepaald op 49 – 71 en alle spelende meiden kwamen met scores op het sheet. Het meegereisde Barendrechtse publiek was uitermate tevreden met dit voorspoedige resultaat en kijkt uit naar de thuiswedstrijd van komende zaterdag tegen Celeritas Donar.

Scores:
Michelle de Graaf 17, Michelle Zantman 10, Britt Teeuwen 10, Madelon van Bennekom 7, Lisa Kuiper 6, Kirsten Boer 6, Nienke van Deijk 5, Jorinde van Gent 4, Lamintha de Vries 2 en Shari Jeffrey 2.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.