Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 18 september 2011
Binnenland MU20 Eerste competitiewedstrijd omgezet in winst (Dames 20-1 Team)


Na een aantal weken voorbereiding stond de eerste competitiewedstrijd tegen Black Eagles op het schema. We vertrokken met Lisa, Jorinde, Michelle Z, Shari, Michelle d G, Kirsten, Lamintha, Britt, Madelon en Nienke. Sanne was geblesseerd en kon helaas nog niet meespelen.

De sprongbal was voor ons maar Black Eagles opende met een score. Wij maakten er meteen 2-2 van maar al snel stond er een kleine voorsprong voor Black Eagles op het bord. Wij herstelden ons snel en brachten de stand op 11-8 in ons voordeel. Vervolgens kwam Black Eagles terug via een driepunter en gingen de scores gelijk op. We moesten nog wel iets op gang komen maar speelden goed samen voor een eerste competitiewedstrijd met een redelijk nieuw team. Het ‘boxing out’ ging nog niet helemaal goed maar toch pakten we redelijk wat rebounds, zowel verdedigend als aanvallend. Tweede kansen werden alleen nog niet zoveel benut in de aanval. Gelukkig maakten de tegenstanders een aantal fouten en mochten we redelijk wat vrije worpen schieten. In de verdediging werkten we hard maar toch wist Black Eagles de stand redelijk gelijk te houden. De stand na dit kwart was 17-16 voor de tegenstander.

Het tweede kwart opende de tegenstander weer met een score. Wij schroefden de druk op in de verdediging en dit leverde een aantal keren balwinst op. Toch wist Black Eagles weer terug te komen door hun verdedigingspatroon te veranderen. Hier hadden wij even moeite mee en we wisten slechts middels vrije worpen te scoren. Door als team te verdedigen, maakten ook de tegenstanders niet veel punten meer en gingen we de rust in met een kleine voorsprong: 33-29.

Het derde kwart begonnen we met Lisa, Michelle Z, Michelle d G, Britt en Madelon. Dit kwart openden we met 4 punten op rij. Black Eagles kwam daarentegen bijna niet tot scoren. We stonden goed te verdedigen met zijn allen en dit leverde ons opnieuw een aantal keren balwinst op. Bovendien werden de aanvallen redelijk goed uitgespeeld en begonnen de schoten steeds meer te vallen. We waren gedreven als team en werkten hard voor de bal. We begonnen uit te lopen en na 7 minuten was de stand 51-31 in ons voordeel. We werden iets slordiger in de verdediging waardoor we fouten tegen kregen en we niet verder uitliepen. In de laatste seconde van het derde kwart echter scoorden we nog door waardoor dit kwart eindigde in 59-36 voorsprong.

Het vierde kwart werd er slordiger gespeeld in de aanval en het verschil was al snel gekrompen tot 16 punten. Wel pakten we veel aanvallende rebounds waardoor we uiteindelijk toch tot scores konden komen of op de vrije worp lijn terecht kwamen. Na een aantal minuten namen we als team het initiatief om even full court te gaan verdedigen. Dit leidde meteen tot 4 keer balwinst en 4 scores.
De tegenstander leek slordig te spelen maar weinig balwinst werd door ons nog omgezet in scores. Bovendien verliep de rotatie van de bal in de aanval niet goed meer waardoor er door ons weinig werd gescoord. We verdedigden daarentegen goed en zo konden ook onze tegenstanders de laatste minuten niet veel meer scoren. Uiteindelijk was de einduitslag van de wedstrijd 71-49 en was de eerste winst op zak.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.