Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 16 november 2011
Binnenland Dames 2 verliest uitwedstrijd van US DS2 (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Wedstrijdverslag van uitwedstrijd Dames 2 tegen US DS2 (04-11-2011)
De zesde wedstrijd was weer een uitwedstrijd ditmaal op vrijdagavond om 21:30 uur tegen US DS2 te Amsterdam. De scheidsrechters waren niet zo ervaren en dat bleek een nadeel te zijn voor ons. US wist er goed van te profiteren met hun fysieke spel. We waren danig geïntimideerd en geïrriteerd door hun spel. Dit bleek ook uit het feit dat er over de gehele wedstrijd weinig fouten zijn gefloten en US wist hier beter mee om te gaan dan Binnenland. Oké, dit is al eerder gezegd, ook als de scheidsrechters nauwelijks fluiten zullen we het op eigen kracht moeten doen.

US speelde vanaf de eerste seconde een press en schuwde het fysieke spel niet en we raakten daardoor aardig uit ons ritme. We kwamen niet in ons spel en we speelden te braaf in vergelijking met het duw- en trekwerk van de US dames. Zij lieten ons duidelijk blijken dat ze wilden winnen en hadden er veel voor over. Hard werken dus voor ons, vooral onder het bord. De Binnenland speelsters gaven deze avond niet thuis. De eerste periode werd nog winnend afgesloten 12 – 18, daarna kwam het betere spel van US. Binnenland beleefde een off-day.

In het tweede kwart scoorde Binnenland pas in de 5e minuut het eerste punt. De stand was toen 20 – 20. Binnenland kreeg geen grip op de wedstrijd en liet in verdedigend opzicht te veel gaten vallen, aanvallend hadden we veel pech en de aanval liep het niet. Veel misverstanden onderling en een te langzame balrotatie. We pakte wel veel rebounds, maar de ballen gingen er niet in, mede door het goede hinderwerk van US. Dit kwart was voor US met 16 – 12. Met nog wel een voorsprong van 28 – 30 de rust in, maar wel in een mineur stemming. Het gevoel was dat we beter moesten en ook kunnen.

Derde periode startte met fel verdedigen over het hele veld. De strijdlust zat er weer goed in, maar US was niet onder de indruk en het score verloop ging gelijk op. Langzaam kwam US beter in de wedstrijd en Binnenland ging steeds minder als een team spelen. De irritaties jegens de scheidrechters en het publiek werden steeds groter. Wat resulteerde in een achterstand van 1 punt aan het eind van deze periode, 45 – 44 . (een periode verlies van 17 - 14)
Het vierde kwart was duidelijk voor US. Binnenland bleef maar tobben en tegen zichzelf spelen. De vechtlust- en strijd wat in andere wedstrijden sterk aanwezig was, ontbrak. Binnenland liet de kopjes hangen en de winst ging verdiend met een eindstand van 65 – 55 naar US. (periode stand 20 - 11)

De teleurstelling was bij een ieder duidelijk af te lezen. Spelen met 2 scheidrechter (die niet alles zien en fluiten) en met een thuispubliek die regelmatig op de man af kreten scandeerde, blijft lastig, ook daar zullen we als team mee moeten leren omgaan.

Periode standen:
1e 12 – 18, 2e 16 – 12, 3e 17 – 14, 4e 20 – 11.
Scores Binnenland: Danielle den Duijf 16, Christa 13, Danielle Roovers 8, Susanne 7, Serena 6, Wendy 3, Merel 2 en Margot en Esther scoorde niet.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.