Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 29 november 2011
Binnenland Dames 2 wint belangrijke thuiswedstrijd tegen Orca’s DS1 (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


De wedstrijd tegen Orca’s DS1 was een belangrijke wedstrijd om de koppositie. Bij winst voor Binnenland zou de koppositie weer ingenomen worden. Weliswaar met een gelijke puntenaantal, maar met een beter doelsaldo.

Binnenland was niet vergeten hoe de uitwedstrijd verloren ging en was gebrand om het niet weer zo ver te laten komen. De sfeer zat er goed in en iedereen had er zin in.

Deze keer wel met twee scheidsrechters begonnen. De vorige wedstrijd lieten we ons verrassen door hun fysieke spel. Deze keer waren we hierop voorbereid en werd er agressiever gespeeld en we pakte daardoor veel meer rebounds en vooral aanvallend.
De eerste periode kwamen we fel uit de starblokken met een goed lopende verdediging en met goede scores. Met snel spel en met veel druk in aanval en verdediging werd de voorsprong snel opgebouwd naar een 12 – 2 voorsprong in de 7e minuut. Orca’s herpakte zich na hun tweede time out en de periode stand was 16 – 9 voor Binnenland.

In het tweede kwart ging het deksel op de ring van Binnenland. Binnenland kreeg veel kansen, maar de bal wilde er maar niet in. Hierdoor rook Orca’s hun kans en ging aan het scoren. De felheid in de verdediging was er niet meer en de communicatie was verdwenen. Binnenland verloor de grip op de wedstrijd en in de 6e minuut was de stand weer gelijk 18 – 18. Orca’s wist goed door te drukken en Binnenland kwam op achterstand. Dit kwart was voor Orca’s met 4 – 19. Met een achterstand van 20 – 24 de rust in.

Derde periode werd weer met fel verdedigen over het hele veld gestart. De strijdlust zat er weer goed in en al snel werd de achterstand van 4 punten omgebouwd in een voorsprong van 6 punten in de 2e minuut.

Tot de 6e minuut bleef het steeds een voorsprong van 3 a 5 punten, waarna Danielle D. er 13! punten ingooide (3 driepunters) in 4 minuten. De voorsprong was weer 9 punten voor Binnenland. 47 – 38. (een periode winst van 27 - 14)

Vierde kwart ging gelijk op met steeds een voorsprong voor Binnenland. Tot de 8e minuut, 60 – 49 en toen stopte het scoren aan onze kant. Binnenland bleef druk geven wat resulteerde in fouten en Orca’s bleef heel koel op de vw lijn. Puntje voor puntje kwamen ze dichterbij en Binnenland besloot de wedstrijd uit te spelen met lange aanvallen en pressie defence. Orca’s kwam wel nog dichterbij, maar de overwinning kwam niet in gevaar. Deze periode werd met 16 – 19 verloren, maar de winst was voor Binnenland met een eindstand van 63 – 57.
Complimenten aan het team voor de strijdlust en veerkracht.
Deze wedstrijd is gewonnen, maar vanaf nu zijn de volgende wedstrijden nog steeds van belang om na de winsterstop de mogen strijden in de kampioenspoel. Iedereen kan van een ieder winnen en verliezen. Focus en concentratie zijn van belang, maar een plaats in de kampioenspoel komt steeds dichterbij.

Periode standen:
1e 16 – 9, 2e 4 – 15, 3e 27 – 14, 4e 16 – 19.

Scores Binnenland:
Danielle den Duijf 25, Danielle Rovers 12, Mandy 8, Serena 6, Christa 5, Susanne 3, Wendy 2, Margot 2 en Merel kwam niet tot score.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.