Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 25 september 2010
thuis tegen BOB (Meisjes 16-2 Team)


Op 25 september was het eindelijk zover, na een loodzware en keiharde oefencampagne (0 wedstrijden!) mocht Binnenland M16-2 eindelijk haar eerste wedstrijd van het seizoen spelen!
Voor drie meiden was het extra bijzonder. Simone, Evelien en Melis speelden hun eerste wedstrijd ooit in de competitie (Simone had vorig jaar al bekerervaring opgedaan).
Voor Carolien was het haar debuut bij Binnenland, zij heeft haar zusje Rieneke gevolgd en is van BV Voorne overgekomen naar Binnenland. Aan het roer van dit team staan twee van de beste stuurlui, te weten John Boekenstijn en Joost Oegema; aan dit dynamische duo is het dit jaar toevertrouwd om met dit team aan de slag te gaan...


De eerste wedstrijd van dit seizoen was tegen BOB. Een boel teams in deze klasse (waarin vorig jaar M16-3 uitkwam) is veranderd of vernieuwd, dus we hebben nog geen idee van wat ons te wachten staat. In het eerste kwart liet Carolien gelijk zien waarom we haar hebben aangetrokken ;-). De eerste twee scores waren van haar en de score van BOB tussendoor mocht de pret niet drukken.
Hierna was dit vooral het kwart van Marja (alhoewel ook Anne, Lois en Simone scoorden), maar liefst TWAALF punten liet zij aantekenen. Alles wat ze omhoog gooide landde binnen de ring. BOB kon alleen vol ontzag kijken en aan het einde van het kwart stond het 22-8. Evelien maakte dit kwart haar debuut als basketballster!

Het tweede kwart was het debuut van Melis! Verder ging dit kwart gelijk op, bij ons scoorden Tizi, Carolien, Marjolein, Simone en Anne, na dit kwart van 14-12; 36-20 bij rust...
Na de thee in de rust kwamen we als herboren het veld weer op. Marjolein, Carolien, Anne, Marja en Priscilla vonden dit kwart het scorend vermogen voor hun rekening. Dit kwart wisten we BOB te dubbelen met 22-11. We gingen dus met 58-31 de laatste periode in. eindstand: 72-38 (telfoutje op sheet).

Het laatste kwart scoorde Evelien in haar eerste wedstrijd! Wij scoorden 12 punten en BOB 7, dus ook dit kwart werd (relatief nipt) gewonnen.
Na een leuke wedstrijd konden we dus uitkijken naar de wedstrijd op 9/10 tegen Goba, Madelon's oude team...
 
Marja 22, Carolien en Marjolein 14, Anne 8, Simone 6, Evelien, Tiziana, Rieneke en Lois 2,  en Melis 0.


Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus LekDetec.nl uit F4
19-01-2018, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus Red Stars
20-01-2018 20:15u


Afval Loont Saldo
445
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

20 januari, jarig.
Djayden Baas.
Leeftijd 14 jaar.
M14-1.
Djayden Baas

Fabian Eeren.
Leeftijd 16 jaar.
M16-3.
Fabian Eeren

Sjors Kleinjan.
Leeftijd 23 jaar.
MSE5.
Sjors Kleinjan


Agenda.
AGENDA
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.