Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 13 november 2010
wedstrijdverslag BOB M16-1 vs M16-2 (Meisjes 16-2 Team)


In de loop van de middag van 13/11 mochten we naar het verre Oud Beijerland. 
Omdat de wedstrijd ervoor uitliep begonnen we behoorlijk vertraagd, wat in dit geval voordelig uitviel omdat Lois nog onderweg was vanuit Rosmalen met M16-1 (fam. Driesen nog bedankt!).

We begonnen met Marije, Carolien, Marjolein, Anne en Marja. Helaas waren we ondanks het aanvangstijdstip van 16:00 nog niet wakker en stonden we al snel 4-0 achter en wisten we de eerste 6! minuten het netje niet te vinden... 
Gelukkig bracht Marjolein's vrije worp hier verandering in, waarna Anne 3 keer scoorde, BOB kreeg nog wel wat kansen maar benutte deze niet. Simone bracht met een mooie break away lay up de score op 4-9 na het eerste kwart... Inmiddels was Lois binnengekomen en die begon dus het volgende kwart met onder anderen Melis, die haar draai in het basketball steeds beter begint te vinden en al goede schoten op doel lanceert!, BOB lanceerde weer het eerste schot op doel en scoorde dit kwart behalve een score alleen uit vrije worpen (4). Wij waren al wat wakkerder en onder leiding van Lois en Tiziana (ieder 6) scoorden we dit kwart 22 punten, ook Rieneke (5), Marjolein en Marja kwamen aan scoren toe. Derhalve gingen we met een 10-31 stand de rust in.

Het 3e kwart kwamen we verfrist van de thee terug het veld op, maar wéér scoorde BOB eerst (kappen nou!)... Hierna nam Marja de wedstrijd over! Met 10 van onze 13 punten (Marije en Tiziana hadden de rest) zette ze de toon, en hoewel we dit kwart maar met 12-13 wonnen gingen we met alle vertrouwen het laatste kwart in.
Eindelijk namen wij het voortouw in een kwart, en hoe! BOB kreeg geen noemenswaardige kansen meer en op één vrije worp na geen scores! Wij scoorden echter 19 punten (eigenlijk in elk geval 22 (scores zijn 2 punten en de score met bonus van Evelien is kwijt behalve de bonus), maar dat mag de pret niet drukken... Marije was eindelijk ook los en ook Carolien en Rieneke gooiden er wat punten bij.

Als we meer naar de basket kijken, niet passen als iemand misschien open komt (maar al open is!), en minder turnovers maken (dribbelstart vooral), dan zit er nog veel meer in dit team! Hard werken van de week en zaterdag naar Gorinchem!
Marja 21, Anne 8, Tiziana 8, Marije 8, Lois 6, Rieneke 6, Marjolein 3, Simone 2, Carolien 2, Evelien 2 (niet genoteerd)


Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus LekDetec.nl uit F4
19-01-2018, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus Red Stars
20-01-2018 20:15u


Afval Loont Saldo
445
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

20 januari, jarig.
Djayden Baas.
Leeftijd 14 jaar.
M14-1.
Djayden Baas

Fabian Eeren.
Leeftijd 16 jaar.
M16-3.
Fabian Eeren

Sjors Kleinjan.
Leeftijd 23 jaar.
MSE5.
Sjors Kleinjan


Agenda.
AGENDA
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.