Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 29 januari 2012
MU 20-1 in nieuwe trainingspakken (Dames 20-1 Team)


International Card Services BV (ICS), Amsterdam en Remedial Education Centre, Dordrecht hebben het mogelijk gemaakt om trainingspakken voor het dames 20-1 team aan te schaffen. Zo kunnen ze zich ook voor en na een wedstrijd presenteren als een team. De pakken zijn voorzien van het logo van Binnenland en spelersnummer.
De meiden bedanken ICS en het Remedial Education Centre voor hun spontane bijdrage!

ICS is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt al meer dan 20 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van Visa en MasterCard. Daarnaast bieden zij hun klanten ook andere financiële diensten en producten aan zoals verschillende verzekeringen en een doorlopend krediet. Card-houders van ICS kunnen rekenen op vele extra's en onze Servicedesk staat 24 uur per dag, 7 dagen per week ter beschikking van onze klanten.

Het Remedial Education Centre, Dordrecht biedt hulp bij diverse leerproblemen. Dat doet zij middels onderzoek, advies, ondersteuning en begeleiding. Naast individuele begeleiding aan kinderen wordt er nauw samengewerkt met onderwijsgevenden in primair en voortgezet onderwijs. De praktijk heeft een succesvolle methode ontwikkeld voor kinderen met dyslexie. Het Gekleurde woordspoor wordt momenteel herschreven en de effecten van de behandeling worden onderzocht.

Het team MU20-1 staat momenteel op een derde plaats in de competitie. U-ball heeft hetzelfde aantal punten. Door een hoger doelsaldo staat CBV Binnenland op de derde plaats en U-ball op de vierde plaats. Op 11 februari aanstaande vindt de uitwedstrijd plaats tegen U-ball. Beide teams zijn gebrand op een plaats in de final four! 


Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus Dozy BV Den Helder thuis
21-10-2017, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus De Hoppers uit
28-10-2017 20:30u


Afval Loont Saldo
255
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

22 oktober, jarig.
Maya Driel.
Leeftijd 12 jaar.
V14-1.
Maya Driel


Agenda.
AGENDA
19-10 Bestuur
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.