Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 27 maart 2012
Ruud Sparreboom overleden (Bestuur .)


Op maandag 26 maart j.l. is om 20.55 uur de voorzitter van Rayon West  Ruud Sparreboom overleden. 

Aan een strijdbare periode, waarin hij met volle moed de strijd aan ging met de ziekte die hem overvallen had, is hem geen echte verlenging gegund.

Als een voorvechter van sportiviteit en respect was hij betrokken bij vele facetten van het basketball. Actief geweest als coach, als scheidsrechter, bestuurslid van diverse verenigingen en Rayon West en betrokken bij de ontwikkeling van basketball voor iedereen, gaf hij telkens een impuls tot vernieuwing en verbetering. Zijn passie voor onze sport heeft hem tot het laatst toe gedreven om zijn strijd in basketball-termen te voeren.

Wij wensen zijn familie alle sterkte toe in deze dagen.
 
N.a.v. het overlijden van de voorzitter van Rayon West, Ruud Sparreboom op
26 maart j.l. verzoekt het rayonbestuur de verenigingen en scheidsrechters die uitkomen in de rayoncompetitie met het onderstaande rekening te houden:
 
Alle rayonwedstrijden beginnen met een minuut applaudisseren voorafgaand aan de wedstrijd.
Uitvoering: op 6 minuten voor aanvang is er de line-up, na de line up wordt er nog maximaal 3 minuten warming up tijd gegeven. Direct voor aanvang van de wedstrijd stellen beide volledige teams zich op de vrije worp lijn bij hun spelersbankgebied op. De hoofdscheidsrechter blaast vervolgens eenmaal op de fluit, waarna de minuut applaudisseren ter nagedachtenis aan Ruud Sparreboom begint. Na deze minuut begint de wedstrijd.

Het rayonbestuur zou het een zeer te waarderen geste vinden wanneer de teams in de rayoncompetitie spelen met een teken van rouw. Dit kan een bandje rond het hals-/mouwstuk van de singlet zijn (zwart isolatietape kan hiervoor benut worden).

Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus Dozy BV Den Helder thuis
21-10-2017, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus De Hoppers uit
28-10-2017 20:30u


Afval Loont Saldo
255
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

22 oktober, jarig.
Maya Driel.
Leeftijd 12 jaar.
V14-1.
Maya Driel


Agenda.
AGENDA
19-10 Bestuur
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.