Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 26 juni 2014
Renate Cabaret nieuwe coach MU16-2 (Meisjes 16-2 Team)


De TC is erg blij om te kunnen melden dat Renate Cabaret in het nieuwe seizoen aan de slag gaat met de meiden van U16-2. De meiden hebben een aantal jaar onder deskundige en enthousiaste leiding gestaan van Leo den Hoedt en Wilco Knip. Nu is het aan Renate om het stokje over te nemen.

Renate stelt zichzelf aan jullie voor:

Mijn naam is Renate Cabaret, ik ben 20 jaar en woon in Barendrecht. Zeven jaar geleden ben ik begonnen met basketballen bij CBV binnenland. Ik begon toen in meisjes 14-1. Ik heb vier jaar op rayonniveau gespeeld en drie jaar regionaal, maar helaas moet ik vanwege gezondheidsproblemen stoppen met basketbal.

Aangezien ik basketbal erg leuk vind, en ook de tactische kan er van, heb ik besloten om dit seizoen te gaan coachen. Eerder in 2010 ben ik begonnen als coach van de instroomgroep, dit zijn de kinderen die net op basketbal komen. Ik vond dit erg leuk om te doen, maar ik miste het deel van techniek, die beginnertjes kan je namelijk nog geen spelletjes aanleren. In 2012 ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging: mu18-1 zat zonder coach. U raadt het al, ik werd gevraagd of ik interesse had om met die meiden aan de slag te gaan. Ook hier was ik meteen enthousiast over, die meiden kan je namelijk wel al veel dingen aanleren. En dan nu mu16-2, een groep  meiden die allemaal dolenthousiast zijn en stuk voor stuk goed kunnen basketballen. Toen ik hoorde dat deze meiden geen coach hadden en dringend iemand zochten, hoefde ik ook deze keer niet lang na te denken. Na de instroomgroep en mu18-1 jeuken mijn handen om

ook met deze meiden aan de slag te gaan.  

Ik hoop op een leuk seizoen als nieuwe trainer/coach van mu16-2. Ik hoop dat de meiden

het naar hun zin zullen hebben en dat ik ze op een leuke manier een hoop kan leren.


Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus LekDetec.nl uit F4
19-01-2018, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus Red Stars
20-01-2018 20:15u


Afval Loont Saldo
445
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

20 januari, jarig.
Djayden Baas.
Leeftijd 14 jaar.
M14-1.
Djayden Baas

Fabian Eeren.
Leeftijd 16 jaar.
M16-3.
Fabian Eeren

Sjors Kleinjan.
Leeftijd 23 jaar.
MSE5.
Sjors Kleinjan


Agenda.
AGENDA
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.